Versió per a imprimir

Més de trenta municipis reben ajuda per a obres de millora i nous servicis

  • La corporació provincial finança la renovació d’instaŀlacions esportives, edificis municipals, centres socials, vies, xarxes d’aigua, parcs i jardins, i l’adquisició de nous immobles
Firma convenios_0.JPG
22/05/2015

Més d’una trentena de municipis de la província de València han rebut enguany ajudes directes de la Diputació de València per mitjà de convenis singulars per a renovar infraestructures municipals i noves actuacions que augmenten i milloren els servicis que s’oferixen als veïns.

 

En total s’han atorgat uns tres milions d’euros per mitjà de convenis subscrits entre els responsables municipals i el president Alfonso Rus, per a millorar instaŀlacions esportives, edificis municipals, centres socials, reformar vials, renovar xarxes d’aigua, adquirir immobles i condicionar parcs i jardins.

 

Benirredrà

L’alcaldessa de Benirredrà, María Dolores Cardona, informà que el seu municipi construirà una pista de pàdel i millorarà la pista de tennis. «Es tracta d’una instaŀlació esportiva d’uns 25 anys i amb diverses deficiències», va dir la responsable municipal, alhora que assegurà que al municipi hi ha una escola de tennis, per la qual cosa unes 50 persones usen esta instaŀlació setmanalment.

&nb