Versió per a imprimir

Montserrat acull l’últim recital del cicle de concerts «Granell. De mà en mà»

  • Xavier Rius, diputat de cultura: «Estos recitals han permés acostar al conjunt de la ciutadania, i als joves en particular, l'obra d'un dels autors vius més importants del panorama literari valencià»
Imagen
07/02/2018

El cicle de concerts «Granell. De mà en mà» promogut per l'Àrea de Cultura de la Diputació finalitza el seu recorregut pels municipis de la demarcació de València i oferirà un últim recital a Montserrat el dijous 8 de febrer al que assistirà el diputat de Cultura, Xavier Rius.

 

Borja Penalba i Francesc Anyó posen música als versos del poeta Marc Granell en un espectacle que forma part de les activitats paral·leles organitzades amb motiu de la recent publicació del llibre Marc Granell. Poesia completa, 1976-2016, editat per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.

 

Els concerts «Granell. De mà en mà» van començar el passat mes de desembre i han recorregut 14 municipis valencians durant quasi dos mesos. Concretament, amb aquest espectacle es tanca el cicle de concerts programats per la Corporació provincial, i la gira continua en diversos municipis de la Comunitat Valenciana. Per a Xavier Rius, diputat de Cultura, estos recitals «han permés acostar al conjunt de la ciutadania, i als joves en particular, l'obra d'un dels autors vius més importants del panorama literari valencià».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet