Versió per a imprimir

Naix Sona el Deleste fruit de la col·laboració entre la Diputació i el festival

  • La col·laboració entre el festival Deleste i Sona la Dipu afig una jornada de concerts als ja anunciats el 4 i 5 de novembre, serà el dissabte 29 d'octubre i actuaran els grups concursants The Saltitos i Gran Quivira encapçalats per Novetats Carmihna
The Saltitos en la final de Sona la Dipu
07/10/2016

El festival de música Deleste tindrà una jornada més de concerts fruit de la col·laboració amb Sona la Dipu. A més dels dies 4 i 5 de novembre, La Rambleta celebrarà Sona el Deleste el dissabte 29 d'octubre a partir de les 11:00, una jornada diürna i festiva en la qual es combinarà música i gastronomia. Encapçalada per Novedades Carmihna, actuaran també els grups valencians The Saltitos i Gran Quivira, tots dos concursants de Sona la Dipu.

Per a accedir a aquesta nova jornada del Deleste seran vàlids tant l'abonament del festival com qualsevol de les entrades de dia del mateix. La setmana que ve, s'anunciarà el cartell per dies i eixiran a la venda els tiquets de cada d'una de les jornades. A més, els abonaments pujaran a 45 € (+despeses de distribució). Des de l'organització del festival asseguren que la proximitat, el cuidat so, l'aforament limitat i el no solapament d'actuacions seguiran sent senyal d'identitat d'aquest genuí festival.

«Com els famosos concerts de la Plaza del Trigo del Sonorama, el Deleste pretén enriquir i estirar asi les jornades del festival i projectar sobre la música en directe la llum del sol que tan bé li senta», afirmen des del festival.

Quique González & Los Detectives, Xoel López, Delorean, Bigott, Amber Arcades, Polar, Dan Shake, Maïa Vidal, Magnolia Shoals, Dani Miquel, Gener, Olde Gods, Geografies, The Basement Sound System, Tardor, Perlita, El Lobo En Tu Puerta, Los Vinagres, Aullido Atomico, Holy Paul i Los Átomos completen el cartell de la cinquena edició de la trobada musical i de tardor de la ciutat de València.
 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet