Versió per a imprimir

Orozco i Mueveloreina encapçalen la tercera semifinal del Sona la Dipu a Moncada

  • Els grups participants, Tin Robots, The Seafood Special i Mr. Perfumme, mostraran el seu talent i els seus definits estils musicals
  • El concert se celebrarà aquest divendres en l'Esplanada Multiusos de la localitat valenciana de L'Horta Nord a partir de les 22:00 hores
Imagen
06/09/2018

El programa musical de la Diputació de València, Sona la Dipu, celebra aquest divendres 7 de setembre a Montcada la tercera semifinal liderada per Antonio Orozco i Mueveloreina. El cantant i compositor barceloní i el duo valencià-uruguaià acompanyaran en l'escenari a Tin Robots, The Seafood Special i Mr. Perfumme, els grups participants en aquesta fase del certamen musical.

 

Els tres conjunts que lluitaran per fer-se amb un buit en la final del 28 de setembre a Gandia oferiran baix els focus diferents estils musicals en benefici del públic assistent, disposat a deixar-se portar pel talent emergent local. El rock és el punt en comú, però mentre que The Seafood Special s'emmarca en el “pop rock”, Tin Robots va més enllà i afig al seu estil pop rock l'afegitó de “psicodèlic”. Per la seua banda, Mr. Perfumme es defineix a si mateix com un grup de rock “simfònic instrumental”.

 

El concert podrà gaudir-se a partir de les 22:00 hores en l'Esplanada Multiusos -situada al final del carrer Quart, al costat de l'estació de metro Seminari- de la localitat valenciana de L´Horta Nord.

 

Pròxima semifinal

 

La quarta i última semifinal del Sona la Dipu se celebrarà dissabte que ve 22 de setembre a la Pobla de Vallbona. La localitat del Camp de Turia posarà punt i final a les semifinals que enfrontaran als grups Nuc, Linqae i Fuego Amigo, els quals estaran acompanyats per Mago de Oz i Siniestro Total. Després d'aquest concert, totes les mirades se centraran a Gandia, on el 28 de setembre tindrà lloc la gran final.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet