Versió per a imprimir

Pablo Seguí: “L’eliminació del punt negre entre Manises i Riba-Roja és una prioritat per a la Diputació”

  • El diputat de Carreteres trasllada als alcaldes afectats que des de la Corporació s'està treballant amb el Ministeri per a trobar una solució que millore la seguretat vial en la intersecció
  • Robert Raga (Riba-Roja): “Estem molt preocupats perquè contínuament es produeixen en aquest punt accidents que provoquen danys a les persones i costen vides”
  • Jesús Borràs (Manises): “Necessitem una actuació que faça més segura la carretera per a les persones que transiten per ella i per als qui s'incorporen de les urbanitzacions properes i el polígon industrial”
Imagen
07/04/2017

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, s'ha reunit amb els alcaldes de Manises, Jesús Borràs, i Riba-Roja de Túria, Robert Raga, per a traslladar-los els esforços que s'estan realitzant des de la Diputació de València a fi d'acabar amb el punt negre de la CV-370, via que comunica tots dos municipis i enllaça amb el bypass. Seguí ha recordat que “es tracta ara mateix de l'únic punt negre, qualificat com a tal, que queda en la xarxa de carreteres provincial, una vegada s'ha solucionat el de Gandia, i la seua eliminació és una prioritat per a aquesta Corporació”.

 

Si bé la Diputació de València havia proposat ja una solució per a aquest punt, el titular de Carreteres ha explicat que “les exigències tècniques plantejades al projecte, derivades de la necessitat de desviar la canonada que canalitza l'aigua del Túria a València i l'àrea metropolitana, han disparat el cost del projecte fins a xifres que resulten completament inassumibles per a la Diputació, la qual cosa ens obliga a replantejar la solució”.

 

Una nova proposta en la qual Pablo Seguí va assegurar als alcaldes de tots dos municipis que ja s'ha començat a treballar a fi de trobar una alternativa viable per a reordenar el trànsit en la intersecció. Un projecte que haurà d'esbiaixar els problemes tècnics de l'anterior i que haurà de ser a més consensuada amb el Ministeri de Foment, l'aprovació del qual resulta preceptiva. “Es tracta d'una actuació que no depèn només de la Diputació, sinó que implica també a altres administracions i estem mantenint reunions i contactes continus i esperem prompte poder tenir una resposta positiva”, va assegurar Seguí.

 

Tant l'alcalde de Riba-roja de Túria com per al de Manises, van reconéixer els esforços realitzats des de la Diputació de València i van instar a Seguí a no abandonar aquest projecte. “Demanem a la Diputació de València i al Ministeri, que és el propietari del bypass, que execute les actuacions que siguen necessàries per a fer més segura aquesta carretera tant per als qui transiten per ella com per a les persones que s'incorporen a ella des de les urbanitzacions properes i des del polígon industrial, que són moltes”, va declarar l'alcalde de Manises.

 

Per la seua banda, el primer edil de Riba-Roja va reconéixer que, malgrat no tractar-se del seu terme municipal, la implicació del seu municipi en aquest tema és total, ja que “els veïns i veïnes de Riba-Roja són els màxims usuaris d'aquesta carretera i estem realment preocupats, ja que es tracta d'una intersecció perillosa que provoca molts accidents en els quals sobretot hi ha danys personals, i que costen vides”, va afegir.

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí
El diputat de Carreteres, Pablo Seguí
L'alcalde de Manises, Jesús Borràs
L'alcalde de Manises, Jesús Borràs
L'alcalde de Riba-Roja de Túria, Robert Raga
L'alcalde de Riba-Roja de Túria, Robert Raga
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet