Versió per a imprimir

PechaKucha Night València torna al Centre Cultural La Beneficència

  • El món del disseny valencià obri les seus portes aquest divendres a un acte públic, amb entrada gratuïta, per a conèixer les tendències de dissenyadors gràfics, il·lustradors, arquitectes, interioristes o fotògrafs
  • PechaKucha Night València conta aquest any amb la participació del president de la Casa de la Caritat, Luis Miralles, que explicarà els projectes de la centenària organització benèfica
Imagen
05/04/2018

PechaKucha Night València torna aquest divendres 6, a les 20 hores, al Centre Cultural La Beneficència, per a celebrar l’encontre de dissenyadors que a la ciutat de València organitza per Eina Cultural, responsable del magazine digital DissenyCV i la revista en format paper, Dúplex i que compta amb el suport de l’àrea de Cultura de la Diputació de València. 

PechaKucha Night aposta per obrir l’espectre de participants, donant cabuda, a més de dissenyadors gràfics i de producte, a altres professionals relacionats amb la cultura visual, como il·lustradors, arquitectes, interioristes o fotògrafs.

 

11 participants amb un perfil emmarcat al disseny i la cultura visual                          

A la 27 edició d’aquests encontres, participen les dissenyadores gràfiques Lucía Meseguer i Ángela Sabio o el dissenyador de producte, Jorge Herrera.

Altres convidats són Manuel Martínez Torán, Director de FabLab València; Alberto Adsuara, professor d’ESAT, fotògraf i cineasta; Jose Martí, cap visible de l’estudio responsable de l’Alqueria del Basket de València Basket Club; el fotògraf Tono Giménez; i els dissenyadors Diego Mir i Helena Olcina, que parlaran de les campanyes gràfiques realitzades per a el col·lectiu “Per l’horta”.

La nova edició de PechaKucha Night reunirà també a La Beneficència a Lola Barcia i Marinela Forcadell (Fotolateras, especialitzades en fotografia estenopeica); l’empresa alacantina ACTIU (guanyadora del Premi Nacional de Disseny) o The Valencianer, revista sobre il·lustració, promoguda des de APIV.

 

PechaKucha Night  i la Casa de la Caritat

Por primera vegada, PechaKucha Night València obre les seues portes a entitats benèfiques amb el propòsit de que expliquen a la audiència el seu projecte col·laboratiu. En aquesta ocasió, l’entitat invitada és la Casa de la Carita, que estarà representada pel seu president, Luis Miralles.

 

Cartell de Virginia Lorente i col·laboradors

El cartell d’aquesta edició ha sigut realitzat per la il.lustradora i arquitecta Virginia Lorente, prenent els taulells creats per Carmen Calvo per a La Beneficència com a inspiració.

La música correrà a càrrec d’Àlex Serrano i IBECK, del col·lectiu Chromatic Dj’s. Un acte que servirà de marc per a la presentació del sèptim número de la revista Dúplex, publicació impresa per La Imprenta CG.

L’entrada a PechaKucha Night València edició 27 és lliure i gratuïta fins completar aforament.

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet