Versió per a imprimir

Quesa reformarà les seues piscines i construirà dues pistes de pàdel i bàsquet amb ajuda de la Diputació

  • El municipi de La Canal de Navarrés invertirà els 228.000 euros del pla SOM 2018-2019 a reformar i condicionar la zona esportiva
Imagen
24/08/2018

La Diputació de València ajudarà a Quesa amb la reforma de la zona esportiva municipal. A través del pla bianual de Serveis i Obres Municipals, SOM, l'ajuntament durà a terme una reforma integral del poliesportiu. "Es va construir en 1986 i necessita millores, així com una ampliació per a cobrir la demanda dels veïns", explica l'alcaldessa, Carina Primer.

 

Una de les actuacions té a veure amb les piscines que, des que es van fer, fa més de 30 anys, funcionen amb gots comunicats i, segons explica la primera edil, "la normativa obliga a separar-los". A més es van a arreglar els vestuaris i la zona de dutxes, es van a instal·lar plaques solars per a l'aigua calenta i es construirà un xicotet magatzem per a material de neteja i manteniment. "Fa uns anys ja es va reformar la gran gràcies també a fons provincials", explica Primer.

 

Noves pistes

 

L'Ajuntament de Quesa també va a destinar part de la subvenció del SOM 2018-2019 a construir noves pistes, una de pàdel i una altra de bàsquet. Aquesta última respon, segons explica l'alcaldessa, "a la demanda d'un grup de veïns aficionats que necessiten un espai habilitat per a poder practicar-ho".

 

En la resta de pistes, com la de frontó, la de futbol sala o la de tennis, també es faran actuacions, es pintaran i s'arreglaran esquerdes i closos. "Creiem que adequant el poliesportiu i augmentant l'oferta de serveis els veïns podran donar-li més ús i en millors condicions", assegura Carina Primer.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet