Versió per a imprimir

Quinze municipis acullen les sessions dels contescoltes del SARC

Imagen
19/08/2015

El Servei d'Assistència i Recursos Culturals (SARC) de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València porta activitats didàctiques lúdica a Llombai, Senyera, Estubeny, Faura, Alfara d'Algímia, Dosaigües, Xeraco, Toixa, Cortes de Pallars, Vallada, Sollana, Xarafull, Sallent, Montroi i Barx.

Els parcs infantils envaeixen els municipis de Llombai, Faura i Alfara d'Algímia on, a part de jocs d'aigua, organitzaran una divertida gymkana aquàtica on els més xicotets trobaran la forma més divertida de refrescar-se jugant.

 
Igualment, els xiquets i xiquetes de Senyera i Estubeny podran conèixer els jocs més tradicionals valencians en un taller que els porta el SARC per a familiaritzar-se amb la cultura valenciana.


Una sessió de contescoltes arriba a Dosaigües, que a través de la fantasia, l'humor i la participació transmetran valors universals de pau, tolerància i respecte al medi ambient. Contes en vers, contes cantats, contes amb il·lustrador en viu, titelles entremaliades i contes per a ballar.

Un altre conte més tradicional serà narrat a Xeraco, l'enginyós Hidalgo El Quixot de La Manxa amb dinàmiques d'animació que sorprendrà i farà riure fins a a els menys lectors. Pintura, teatre, música, joc i molt humor, per a acostar una de les grans obres de la literatura universal al públic, adaptant els seus continguts a qualsevol edat.


El grup A la Lluna, Art i Entorn conviden als xiquets de Toixa a jugar i ballar amb una nova creació d'animació festiva per a tots els públics que uneix jocs i ball per a compartir una bona estona amb amics i família. Coreografies, dinàmiques, humor, música de diverses èpoques, experiència, i molts jocs i diversió, són els continguts que faran que tots participen, juguen i ballen.


D'altra banda, un circ amenitzarà la vesprada de familiars i amics en el municipi de Cortes de Pallars amb activitats, malabares, pallassos i personatges inoblidables.

 
Mari és la protagonista d'una història que arriba a Vallada per a submergir als assistents en una història plena d'aventures en la plaça la Pau a les onze de la nit.

 
Llombai, Sollana, Xarafull i Sallent rebran matí a quatre orquestres de festes diferents disposades a fer gaudir als habitants d'una nit de festa de diversió. 

Finalment, les processons a Montroi i Barx aniran acompanyades del so valencià del tabal i la dolçaina.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet