Versió per a imprimir

Requena actualitza la seua Administració Electrònica amb el programa de Gestió del Talent de la Diputació

  • El consistori que dirigeix Mario Sánchez cerca millorar les eines de transparència i participació ciutadana
  • “Des de la Diputació anem a seguir recolzant als nostres municipis perquè puguen convertir-se en administracions electròniques”, assegura el diputat provincial Bartolomé Nofuentes
Imagen
02/12/2017

L'Ajuntament de Requena ha dut a terme una modernització de totes les tecnologies del consistori, a través del programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València, amb la finalitat de millorar l'ús de les eines de transparència i participació ciutadana.

 

El diputat provincial de Projectes Europeus i encarregat de l'àrea de Gestió i Retenció del Talent, Bartolomé Nofuentes, s'ha reunit amb l'alcalde del municipi, Mario Sánchez, així com amb el tutor del projecte i cap de l'àrea d'informàtica, David Alberola, i el postgraduat Alejandro García, per a conéixer de primera mà les actuacions que s'han dut a terme.

 

En primer lloc, s'ha procedit a la renovació de tots els equips de taula dels treballadors i treballadores de la institució, “ja que eren molt antics i dificultaven el treball”, segons ha explicat el tècnic. A més, cercant reutilitzar i aprofitar tots els recursos, amb els equips retirats s'ha creat un Aula de Cursos que pròximament s'engegarà.

 

El jove titulat també s'ha encarregat d'actualitzar i nodrir el Portal de Transparència de l'Ajuntament, un dels punts clau del projecte, ja que es pretenen millorar les eines ja existents en matèria de participació.

D'igual manera s'ha implantat un gestor d'incidències, per a facilitar als empleats i empleades la comunicació de fallades i necessitats en matèria d'informàtica a l'equip responsable; així com un inventari d'actius digital, que permet al Consistori tenir un llistat de tots els seus equips informàtics.

 

Nofuentes ha ressaltat la necessitat “d’anar adaptant les administracions públiques a la nova era digital, no solament per a seguir les directrius d'Europa, sinó també per a facilitar i enfortir la nostra relació amb la ciutadania”. “Per açò, des de la Diputació anem a seguir recolzant als nostres municipis perquè puguen convertir-se en administracions electròniques, aprofitant el talent dels nostres i nostres joves”, ha conclòs.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet