Versió per a imprimir

Roberto Jaramillo rendeix comptes sobre la Diputació de València en matèria de Transparència i Govern Obert

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
14/12/2016

El diputat de Transparència i Govern Obert, Roberto Jaramillo, rendirà comptes sobre la Diputació de València en matèria de Transparència i Govern Obert demà com a part de la Jornada GO! “Ètica i transparència, adéu a la corrupció?” que se celebrarà en la Facultat de Dret de la Universitat de València.

El diputat intervindrà al costat del Cap de Servei de Transparència, Ricard Martínez, a les 12:45 hores en l'hemicicle de la primera planta de la Facultat de Dret com a part de l'estratègia d'obertura i govern obert de la Diputació de València, una iniciativa a la qual estan convidats els mitjans.

Els periodistes que a més desitgen assistir a les jornades, que se celebraran el 15 i el 16 de desembre, o a alguna de les seues ponències, poden sol·licitar-ho a través del correu transparencia@dival.es de la Delegació.

El programa de la Jornada GO! està disponible en el següent enllaç: https://sites.google.com/view/adios-a-la-corrupcion/jornada-go


NOTA ALS MITJANS


Dia: 15 desembre 2016
Lloc: Hemicicle, Departament Dret Constitucional. 1ª Planta. Edifici departamental occidental. Facultat de Dret Universitat de València. Campus de Tarongers.
Hora: 12:45 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet