Versió per a imprimir

Rosa Pérez Garijo i José Luis Moreno aborden el futur de la gestió del Teatre Principal

  • La diputada provincial de Teatres s’ha reunit amb el director de Culturarts per a tractar el nou conveni de col·laboració
José Luis Moreno i Rosa Pérez Garijo
05/08/2015

La diputada de Teatres de la Diputació de València Rosa Pérez Garijo s’ha reunit amb el director de Culturarts, José Luis Moreno Maicas, per tal d’abordar conjuntament el futur del conveni del Teatre Principal entre ambdues institucions.

 

Durant la reunió, desenvolupada en un clima de cordialitat i col·laboració, es va plantejar en primer lloc superar tots els xicotets detalls tècnics i jurídics que havien paralitzat la firma del nou conveni. A més, també es va parlar que el nou acord ha d’obrir una etapa de més col·laboració i implicació de la Diputació en la gestió del Teatre Principal.

 

«Volem deixar de ser l’amo satisfet únicament amb el fet que li arribe el justificant a final de mes. Hem d’aprofitar que els canvis polítics impulsats per la ciutadania també han acabat amb les lluites de poder entre espais que governava el PP»va assenyalar Rosa Pérez Garijo.

 

Promoció d’una cultura pública i valenciana

 

«La voluntat del Govern de la nova Diputació és potenciar un paper actiu de les institucions en la defensa i promoció d’una cultura pública i valenciana. Una política cultural coherent i construïda en col·laboració entre institucions i el fi de qualsevol intenció privatitzadora que pogué plantejar el govern anterior», va manifestar la responsable provincial de Teatres.

 

En aquesta mateixa línia, el director de Culturarts José Luis Moreno Maicas va destacar la voluntat de continuar participant en la gestió del Principal des de Culturarts, encara que amb una voluntat clara de construir una programació anual entre ambdues institucions i millorar la comunicació entre la Diputació i l’entitat que ell dirigeix perquè es tracte d’una verdadera cogestió.

 

Els dos dirigents van acordar també que el règim de visites al Teatre Principal, iniciat per la Diputació a juny, després d’una recomanació del Síndic de Greuges, «s’estendrà al llarg de tot l’any perquè la ciutadania puga visitar un dels teatres valencians més importants».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet