Versió per a imprimir

Rosa Pérez Garijo i l'alcalde de Sedaví avaluen les actuacions d'emergència social

  • La diputada d'Inclusió Social i l'alcalde, José Francisco Cabanes, estudien la situació del conveni actual de serveis socials generals entre la Diputació i l'agrupació de municipis de Sedaví i Llocnou de la Corona
Rosa Pérez con alcalde de Sedaví foto_Abulaila (2).jpg
14/12/2015

La diputada Rosa Pérez Garijo s'ha reunit amb l'alcalde de Sedaví, Jose Francisco Cabanes, per a analitzar els resultats obtinguts fins ara en les actuacions dutes a terme en matèria d'emergència social en aquest municipi. Els dos van coincidir que el repartiment d'aliments a persones i famílies en risc d'exclusió social i pobresa i la necessitat de donar resposta des de les institucions a aquestes situacions d'empobriment que, com a conseqüència de la crisi, continuen existint en molts municipis de la província són uns dels objectius prioritaris per a les dos administracions.

 

La diputada provincial Pérez Garijo s'ha compromès a revisar el conveni existent fins ara per a garantir aquest servei als ajuntaments i ha manifestat la voluntat de disposar en els pressupostos del 2016 d'una major inversió que permeta desenvolupar un programa més eficaç de serveis socials generals reforçat i acompanyat d'altres programes d'inclusió social amb una coordinació molt més efectiva entre els àmbits local, provincial i autonòmic que atorgue un protagonisme major als equips municipals.

 

«L'objectiu que sempre havem defensat és millorar dia a dia, amb el treball conjunt, els serveis socials de tots els municipis i, per a aconseguir-ho, és imprescindible la coordinació política i també la tècnica. És molt important escoltar les necessitats concretes de cada municipi i cada comarca per a ser efectius» —ha dit Rosa Pérez Garijo.

 

La diputada també ha constatat que les reunions contínues que està tenint amb representants municipals són una mostra clara de les necessitats de suport econòmic dels municipis pel que fa als serveis socials.

 

«El canvi no tracta solament de com fer les coses, sinó de com volem fer-les: situant les persones, la seua independència vital, la seua dignitat, i els seus drets com a eix principal de la nostra política» —ha dit la diputada d'Inclusió Social.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet