Versió per a imprimir

Rosa Pérez Garijo ratifica a Avetid la col•laboració de la Diputació en el Festival Internacional d'Arts Escèniques

  • La diputada de Teatres assegura que “estudiarem noves vies de participació, més enllà de la cessió del Principal i l'Escalante per al festival escènic de juny”
Rosa Pérez amb la directiva d'Avetid
22/01/2016

La diputada de Teatres de la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, s'ha reunit amb la presidenta de l'Associació Valenciana d'Empreses de Teatre i Circ, Avetid, Ángeles Fayos i diversos membres de l'associació, Vicente Marrades i Sara Rey, en la seu del govern provincial.

Durant la reunió, la diputada ha ratificat la col·laboració de la Diputació en el Festival Internacional d'Arts Escèniques que Avetid celebrarà el pròxim mes de juny i ha assegurat que “estudiarem noves vies de participació i ajuda, més enllà de la cessió del Principal i l'Escalante per al festival escènic”.

Rosa Pérez Garijo ha traslladat als representants dels empresaris de les arts escèniques les noves línies de programació i producció conjunta amb Culturarts que simbolitzen la nova etapa de col·laboració oberta amb la Generalitat Valenciana. 

En aquest sentit, la diputada ha avançat a la directiva d'Avetid que, entre altres novetats, la Diputació està en converses per a participar en nous fòrums escènics valencians. “El pla estratègic de la Delegació de Teatres és reforçar el teatre valencià i en valencià en una clara aposta per la cultura”. 

En aquest sentit, la diputada Pérez Garijo ha expressat la voluntat de la Diputació de comptar amb la col·laboració dels professionals de les arts escèniques, “la veu de les quals és indispensable per a traçar el futur del teatre valencià”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet