Versió per a imprimir

Rosa Pérez Garijo rep a la regidora de Serveis Socials de Benetússer

  • Pérez Garijo: “El canvi no tracta solament de com fer les coses, sinó de com volem fer-les, situant les persones, la seua independència vital, la seua dignitat, i els seus drets a l’eix principal de la nostra política”
Imagen
10/12/2015

Rosa Pérez Garijo ha rebut a la regidora de Serveis Socials i de Tercera Edat de Benetússer, Francisca Lon Mateu, per a tractar de temes relacionats amb els serveis socials d’este municipi de l’Horta Sud i la possibilitat de signar un conveni de serveis socials generals entre la Diputació i el municipi.

 

A més, la regidora de Benetússer ha plantejat diverses propostes per a millorar els serveis socials municipals amb l’ajuda de la Diputació, destacant les necessitats més concretes de Benetússer.

 

La diputada provincial, Rosa Pérez Garijo ha comunicat a la regidora la seua voluntat de disposar, als pressupostos de 2016, d’una major inversió que permeta desenvolupar un programa més eficaç de serveis socials generals, reforçat i acompanyat d’altres programes d’inclusió social que ajuden a tots els municipis de la província.

 

“La necessitat d’un conjunt de programes, que vagen més enllà de reforçar el programa tradicional de serveis socials de la Diputació, i que arriben a més municipis i abasten més objectius en matèria de serveis socials i inclusió social, és un tema continu en les reunions que estem realitzant des de la delegació”, assenyala la diputada Rosa Pérez Garijo.

 

La diputada d´Inclusió Social ha dit que es tracta “d’una necessitat molt important per als municipis i mancomunitats i que, des de la Diputació, estem estudiant com podem reforçar-la des del nostre paper de suport als ajuntaments”.

 

“L’objectiu, com sempre hem defensat, és millorar dia a dia, amb el treball conjunt, els serveis socials de tots els municipis de la província. Es tracta d’una qüestió de drets i de donar resposta a les necessitats més urgents dels municipis i la ciutadania, com una prova clara de que l’aposta d’aquest equip de govern situa a les persones, i en especial a les més colpejades per la crisi que ens han imposat, en el centre de la seua acció política”, ha afirmat Pérez Garijo.

 

 

La diputada provincial també ha constatat que les contínues reunions que està realitzant amb molts i moltes representants municipals són una mostra clara de les necessitats de suport econòmic dels municipis respecte dels serveis socials.

 

Rosa Pérez Garijo ha remarcat, una vegada més, que la política social i la coordinació entre totes les institucions són una prioritat absoluta de la nova diputació per a no duplicitar ni crear disputes d’espais amb interessos partidistes, “A més, el canvi no tracta solament de com fer les coses, sinó de com volem fer-les, situant les persones, la seua independència vital, la seua dignitat, i els seus drets a l’eix principal de la nostra política”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet