Versió per a imprimir

Rosa Pérez trasllada al col·lectiu actoral la nova línia de programació escènica conjunta amb Culturarts

  • La diputada de Teatres es reuneix amb el president de l'Associació d’Actors i Actrius Valencians, Ximo Solano
1.- PÉREZ GARIJO CON ACTORES RIALTO_LM.jpg
15/01/2016

La diputada de Teatres de la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, s'ha reunit amb el president de l'Associació d’Actors i Actrius Valencians (AAPV), Ximo Solano, i amb el secretari tècnic de l'agrupació.

 

Rosa Pérez ha traslladat als representants del col·lectiu actoral les noves línies escèniques de programació conjunta amb Culturarts que simbolitzen la nova etapa de col·laboració oberta amb la Generalitat Valenciana.

 

Segons ha assegurat la diputada de Teatres, «hem d'explorar les noves vies de treball institucional conjunt amb la fi última de promocionar l'escena valenciana, els grups i actors i el teatre en valencià en general».

 

Entre altres novetats, Rosa Pérez Garijo ha avançat que, a més de gestionar, programar i produir obres tant en el Centre Teatral Escalante com en el Teatre Principal, «també estem en converses per a participar a Sagunt a Escena i en altres fòrums escènics locals perquè la nostra prioritat és incentivar el teatre en valencià també en els municipis».

 

La diputada ha expressat als representants dels actors i actrius la voluntat de la Diputació de comptar amb la col·laboració de la professió artística: «l'infrangible esforç de la qual i vocació els ha permès superar uns anys durs i difícils».

 

Tal com ja va anunciar en prendre possessió de la delegació de Teatres de la Diputació, la diputada Rosa Pérez Garijo ha insistit en el seu ferm propòsit de comptar amb les propostes de l'AAPP i d'altres agrupacions de l'escena valenciana «per a situar al teatre valencià i en valencià en el lloc que mereix».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet