Versió per a imprimir

Rus presenta a Cerdà el primer pla eco-estalvi en enllumenat públic

  • El nou projecte d'estalvi energètic permetrà a tots els ajuntaments reduir el cost de la seua factura elèctrica
El president, Alfonso Rus, amb l'alcalde de Cerdà, José Rafael Serra, i els dipu
02/10/2012

 

Alfonso Rus presentà ahir dilluns el pla d'eco-estalvi dissenyat per la institució provincial i impulsat pel propi president de la Diputació de València.Este nou projecte té com a objectiu principal la disminució del gasto econòmic en l'enllumenat públic i la reducció de substàncies contaminants a l'atmosfera.

 

Cerdà ha sigut el primer municipi triat per a implantar este pla d'iŀluminació elèctrica, que fornirà d’electricitat el 80 per cent del tot l'enllumenat públic de la localitat.

 

L'alcalde, José Rafael Serra Revert, rep este nou projecte amb satisfacció, ja que amb les peretes LED «s'espera un estalvi important d'entre un 40 i un 70 per cent per al municipi». A més, va matisar que es tracta d'un nou pla «favorable per a tots i cada un dels municipis valencians gràcies a la inversió de la Diputació en este nou projecte».

 

Per la seua banda, el diputat responsable de la Central de Compres, Vicente Ibor, argumentà que es tracta d'un dels plans «més ambiciosos» de la Diputació de València d'estos darrers anys, ja que aconseguix un estalvi directe per a tots els municipis amb una inversió «molt important i amb un estalvi quasi immediat per als seus ajuntaments»

 

La Diputacióde València realitzarà amb esta nova iniciativa una important inversió amb un pressupost de 30 milions d'euros. La pròpia institució finançarà el 66% i els ajuntaments soŀlicitants, el 33% restant. Estos poden finançar la seua part a càrrec d'un altre programa provincial: el PPOS 2013.

Declaracions de Vicente Ibor
Declaracions de Vicente Ibor
Declaracions de José Rafael Serra, alcalde de Cerdà
Declaracions de José Rafael Serra, alcalde de Cerdà
Declaracions de Cristina, veïna de Cerdà
Declaracions de Cristina, veïna de Cerdà
Vídeo de la inauguració de l'enllumenat d'estalvi energètic de Cerdà
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet