Versió per a imprimir

El Sona la Dipu participa en el festival She’s the Fest, dedicat al talent femení

  • Els grups Moonflower, Mantequilla Voladora i Meridian Response, participants del concurs de la Diputació, actuaran dissabte 1 d'octubre en el festival
meridian 1.jpg
28/09/2016

El concurs de pop-rock de la Diputació, Sona la Dipu, estarà present en la segona edició del festival She’s the Fest, dedicat al talent femení, amb l'actuació dels grups Moonflower, Mantequilla Voladora i Meridian Response.

 

Aquest festival de música i creació artística se celebrarà durant els dies 30 de setembre i 1 d'octubre en Las Naves, a València. El seu objectiu és divulgar el talent femení en l'escena musical nacional i internacional contemporània i en altres disciplines artístiques.

 

Dissabte 1 d'octubre a les 12 h, el grup Moonflower actuarà en la terrassa. Tot seguit, a les 13 h, en el mateix escenari, Mantequilla Voladora oferirà un concert. A les 18 h, Meridian Response començarà els concerts, també en la terrassa. Els grups del Sona la Dipu comparteixen cartell amb artistes nacionals i internacionals de prestigi reconegut com Zahara, Carmen Boza, Brigitte Laverne, Rural Zombies o Morgan, entre molts altres.

 

She’s The Fest potencia el talent femení, dóna suport a propostes fora dels circuits comercials més convencionals i aposta per les noves creadores en música, cinema, moda, arquitectura, fotografia, vídeo, art, dansa, etc. La música és l'eix principal del festival, i actuen grups en què les dones tenen el paper protagonista des de punts de vista compositius i interpretatius, de manera que es mostra la importància de la presència femenina en la música actual.

 

La novena edició del concurs Sona la Dipu ha apostat per promocionar els grups de la província, tant en els municipis d’aquesta com en festivals reconeguts. Així doncs, enguany grups participants del Sona la Dipu, independentment que hagen guanyat o no, han tingut l'oportunitat de participar en nombrosos festivals, entre els quals destaquen el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el Get MAD!, el Fuzzville!!!, el Sevilla Interestelar, el Granada Sound o el Canet Rock, i altres a nivell local, com el Bonica Fest o el Muv Fest. A més, el concurs ha introduït el premi de música en femení per a fomentar la igualtat de gènere entre les bandes de la província.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet