Versió per a imprimir

Sona la Dipu presenta el cartell amb els 12 grups que opten a la final de 2018

  • En aquesta nova edició hi haurà una gran varietat de gèneres musicals, des del rock alternatiu al funk, hip-hop, el hardcore o el rockabilly
Imagen
04/07/2018

El Sona la Dipu 2018 ja coneix a les seues bandes semifinalistes. Després de la deliberació per part del jurat titular, el Butlletí Oficial de la Província de València ha fet oficial aquest dimecres el 'cartell' amb les 12 bandes seleccionades per a l'edició d'enguany del programa musical de la Diputació, així com els dos grups suplents.

 

Fuego Amigo, Kill The President!, L'Home Brut, Linqae, Los Invaders, Mr. Perfumme, NUC, Periferia Norte , The Seafood Special, Tin Robots, Twise i Yo Diablo són els 12 grups seleccionats per Amalia Garrigòs, Kiko Tur, María Carbonell, Marta Moreira i Quique Medina com a jurat titular. El mateix jurat també ha designat com a suplents a Paco Mira i Samuel Reina.

 

Aquesta selecció demostra la forta aposta del programa per la música valenciana en els seus diferents formats, ja que s'inclou la presència de gèneres musicals molt diferents com el hardcore, el rock alternatiu, el hip-hop, el rock electrònic, el rockabilly, el folk o la música d'autor.

 

Entre les novetats de la present edició destaca que solament hi haurà un guanyador i que no haurà d'eixir un finalista de cada semifinal, ja que el jurat valorarà als grups dins de tota la fase de les semifinals. Amb aquest canvi, s'evita que s'excloga als grups que participen junts en una semifinal. D'altra banda, es mantenen en sis els concerts de semifinals, a més de la final i el concert de presentació del guanyador.

 

En 2018 Sona la Dipu també manté la fórmula iniciada en 2016, on les bandes participants en el concurs i les no seleccionades poden formar part dels grans festivals de música nacionals i introduir-se gràcies a açò en el món discogràfic. Quant a la banda guanyadora, obtindrà com a premi l'enregistrament d'un CD o vinil amb els seus temes, com van fer Dûrga i Frida en la passada edició.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet