Versió per a imprimir

Titaguas renova els vestuaris del poliesportiu i instal·la una pista de pádel amb ajuda de la Diputació

  • El municipi dels Serrans destina els 63.000 euros del pla d'Inversions Sostenibles de 2017 a la millora de les seues instal·lacions esportives, donant resposta a les demandes de veïnes i veïns
Imagen
26/06/2018

Titaguas ha renovat i ampliat les seues instal·lacions esportives amb ajuda de la Diputació de València. L'ajuntament que dirigeix Ramiro Rivera ha destinat els 63.000 euros del pla d'Inversions Sostenibles (IFS) de 2017 al condicionament dels vestuaris del poliesportiu i la instal·lació d'una pista de pádel, “una de les principals demandes de les veïnes i veïns”, assenyala l'alcalde.

 

L'actuació en els vestuaris “era una necessitat, ja que van ser construïts en 1985 i des de llavors no s'havia modificat gens”, explica Rivera, que afig que amb els diners del tercer IFS de la Diputació “s'han distribuït novament els vestuaris del poliesportiu i s'han adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, fent-los més moderns i completament accessibles”.

 

El municipi dels Serrans no solament ha renovat els vestuaris del poliesportiu; també ha ampliat la seua oferta esportiva amb la construcció d'una pista de pádel que, en paraules de l'alcalde, “era una instal·lació molt demandada per la ciutadania”. L'obra s'ha cobert igualment amb la partida de 62.724 euros que li han correspost a Titaguas del IFS 2017.

 

En l'històric d'aquest pla d'Inversions Sostenibles que va posar en marxa la Diputació de Jorge Rodríguez perquè el romanent s'invertira en els municipis en lloc d'acabar en els bancs, Titaguas ha rebut 250.000 euros, incloent els 100.000 que li corresponen en la quarta convocatòria del IFS, aprovada en el ple de juny de la corporació provincial. “Aquest canvi de rumb en la gestió de la Diputació ha millorat la qualitat de vida en tots els municipis, ja que ara disposem de més ajudes i de llibertat absoluta per a destinar-les al que necessiten i ens demanen les nostres veïnes i veïns”, afirma l'alcalde.

 

En la primera de les convocatòries, el municipi dels Serrans va destinar 50.000 euros a la millora de la seua xarxa de pluvials. En el IFS de 2016, els 36.500 euros rebuts es van emprar en la renovació de paviments en els carrers Moral i Benamácar. El tercer IFS ha servit per a renovar i ampliar les instal·lacions esportives i encara disposarà Titagües d'altres 100.000 euros per a executar obres de millora i manteniment d'edificis i espais públics abans que acabe la legislatura.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet