Versió per a imprimir

Tuéjar millorarà les seues infraestructures amb l'ajuda de la Diputació

  • El president Rus firma un conveni de coŀlaboració amb el responsable municipal de Tuéjar per a restaurar els carrers i el camp de futbol i adquirir terrenys per a construir edificis municipals
  • Francisco Javier Oltra: «Este projecte beneficiarà tots els veïns amb uns vials millors i més zones enjardinades»
Alfonso Rus firma el conveni amb l'alcalde de Tuéjar
10/11/2012

 

El president de la Diputació, Alfonso Rus, ha firmat un conveni de coŀlaboració per un valor de 125.000 euros amb l'alcalde de Tuéjar, Francisco Javier Oltra, per a rehabilitar els carrers del municipi, tal com ha explicat el responsable municipal, qui, a més, ha informat que es reformarà el camp de fútbol municipal.

 

«Este projecte beneficiarà tots els veïns de la localitat ja que millorarem la seua qualitat de vida amb uns vials millors i més  zones enjardinades», ha informat l'alcalde, alhora que ha manifestat que esta subvenció «és molt important i tindrà una repercussió molt positiva per a l'equip de fútbol local, que podrà disfrutar d'un terreny de joc en condicions».

 

L'actual estadi de fútbol, ubicat en el poliesportiu municipal, «es va construir fa trenta anys i es troba en molt mal estat», ha declarat Oltra. «Es millorarà el terreny de joc i les grades», ha afegit.

 

Així mateix, l'alcalde va informar, després de la firma del conveni, que estes ajudes de la corporació provincial «també serviran per a adquirir terrenys destinats a construir, en un futur, infraestructures municipals».

 

Per a l'edil, la Diputació de València du a terme una labor «importantíssima amb els municipis xicotets», a més de ser una institució «molt pròxima» per als alcaldes.

Declaracions de l'alcalde de Tuéjar
Declaracions de l'alcalde de Tuéjar
Totals i imatges de l'acte
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet