Versió per a imprimir

TVE emet les actuacions dels guanyadors del Certamen Internacional de Piano ‘Premi Iturbi’ de 2017

  • ‘Los Conciertos de la 2’ retransmet el proper dissabte, a les 8:00 hores, un especial d'hora i mitja de durada que inclou les actuacions dels tres guanyadors de l’Iturbi
Imagen
23/11/2017

El proper dissabte, 25 de novembre, a partir de les 8:00 hores, el programa ‘Los Conciertos de la 2’ de TVE, dedicarà un especial de 90 minuts als guanyadors de la vintena edició del Concurs Internacional de Piano Premi Iturbi 2017, organitzat i promogut per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València.

 

‘Los Conciertos de la 2’ inclou en aquest especial l'actuació de la guanyadora del certamen, Fatima Dzusova, i la seua interpretació del concert per a piano nº 2 de J. Brahms; del segon classificat, Saeyoon Chon, que va escollir el concert nº 5 de L. V. Beethoven, ‘Emperador’; i el concert nº 3 per a piano i orquestra de S. Rakhmàninov, interpretat per Jorge Nava, que va obtenir el tercer premi.

 

En aquestes actuacions és present l'Orquestra de València, dirigida per Bruno Aprea, que acompanya els pianistes en la fase final del certamen i que per primera vegada en la seua història ha estat gravada per televisió, amb motiu del Premi Iturbi.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet