Versió per a imprimir

Un centenar de veïns d'Agullent i Beniatjar visiten la Diputació

  • L'activitat forma part de Açò és la Dipu, el programa cultural que inclou rutes guiades amb explicacions històriques i arquitectòniques dels diferents edificis de la corporació
Imagen
08/05/2018

Un centenar de veïnes i veïns d'Agullent i Beniatjar han visitat aquest dimarts els edificis de la Diputació de València. Es tracta d'una activitat que s'inclou en el programa Açò és la Dipu, una ruta guiada que acosta als municipis el patrimoni de la corporació.

 

La primera parada han sigut els palaus de la Batlia i de Scala a València, seu central de la Diputació. Després han visitat el Centre Cultural La Beneficència, on es troben el Museu Valencià d’Etnologia i el Museu de Prehistòria de València. El final de la ruta, com sol ser habitual, ha sigut en l'Institut Valencià de Audiofonología (IVAF).

 

Des de l'àrea de Benestar Social, que dirigeix la diputada Mercedes Berenguer, es posa l'accent principalment en el doble objectiu del programa Açò és la Dipu: acostar el patrimoni artístic a les valencianes i valencians i, al mateix temps, fomentar una vida activa i saludable estimulant la curiositat i el moviment.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet