Versió per a imprimir

Un centenar de veïns de Paterna i Yátova visiten la Diputació

  • L'activitat forma part del programa ‘Açò és la Dipu’, una ruta guiada que acosta als municipis el patrimoni de la corporació provincial
  • El diputat d'Hisenda, Toni Gaspar, ha recordat que “tant ajuntaments com Diputació treballem pel mateix, millorar la qualitat de vida dels municipis”
Imagen
24/05/2018

Veïnes i veïns de Paterna i Yátova han visitat aquest dijous la Diputació de València amb el programa cultural ‘Açò és la Dipu’, una ruta guiada pels principals edificis que acosta als municipis el patrimoni de la corporació provincial.

 

Els palaus de la Batlia i de Scala, seu central de la Diputació, han rebut als visitants, que han ocupat els escons del saló de plens. Allí els ha donat la benvinguda el vicepresident segon i diputat d'Hisenda, Toni Gaspar: “Esta és la vostra casa, la de tots els ajuntaments. Des d'ací prenem decisions amb l'única intenció de millorar la qualitat de vida en els municipis”.

 

Gaspar ha explicat a paterneros i yatovenses el funcionament de la Diputació i ha posat el focus en la importància de conèixer el seu patrimoni. “Volem acostar-ho a tots els valencians i valencianes, per aquest motiu, a més d'organitzar aquests viatges, hem organitzat l'exposició itinerant ‘Memòria de la Modernitat’, una mostra d'un centenar d'obres de Sorolla, Pinazo o Equip Crònica, propietat de la corporació provincial, que es troba ara mateix a Gandia”, ha explicat el diputat.

 

El programa ‘Açò és la Dipu’ ofereix també la possibilitat de visitar museus i exposicions que formen part de la Diputació de València, com el Centre Cultural Beneficència o el MuVIM, el Museu Valencià de la Il.lustració i de la Modernitat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet