Versió per a imprimir

Un centenar de veïns de Quartell i Rocafort visiten els edificis de la Diputació

  • La iniciativa forma part del programa cultural ‘Açò és la Dipu’, una ruta guiada que acosta el patrimoni i la història de la corporació als valencians i valencianes
  • El president Jorge Rodríguez ha destacat la important labor d'una institució la fi de la qual és “millorar la qualitat de vida en els municipis”
Imagen
22/05/2018

Acostar el patrimoni de la Diputació de València als valencians és una de les apostes de l'actual equip de govern de la corporació. Una aposta que es materialitza en programes com ‘Açò és la Dipu’, una ruta guiada per edificis i institucions de la corporació provincial que han realitzat aquest dimarts els municipis de Quartell i Rocafort.

 

La visita ha començat en els palaus de la Batlia i Scala, seu central de la Diputació. Els veïns i veïnes han ocupat els escons del saló de plens on han sigut rebuts pel president Jorge Rodríguez: “Benvinguts a la que és la vostra casa. Ací prenem decisions amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels municipis, sobretot dels més xicotets. És el nostre objectiu i en això treballem tots els dies”.

 

Rodríguez ha estat acompanyat pel diputat d'Hisenda, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, responsable del programa ‘Açò és la Dipu’.

 

La ruta ha continuat en el Centre Cultural La Beneficència, on es troben el Museu Valencià d’Etnologia i el Museu de Prehistòria de València, i ha acabat en l'Institut Valencià de Audiofonolia, IVAF.

 

Una ruta històrica i institucional

 

Des de l'àrea de Benestar Social, que dirigeix Mercedes Berenguer, insisteixen en el doble objectiu de ‘Açò és la Dipu’: difondre el patrimoni artístic de la Diputació i fomentar una vida activa i saludable.

 

Els participants tenen l'oportunitat de conèixer la història i el funcionament de la institució, les característiques arquitectòniques dels edificis que componen la seu principal, així com altres espais que depenen de la corporació provincial, com el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, el Centre Cultural La Beneficència o l'Institut Valencià de Audiofonología.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet