Versió per a imprimir

Una via per a vianants i ciclistes unirà La Pobla de Vallbona i L’Eliana en paral·lel a la CV-375

  • El projecte, que la Diputació de València planteja en dues fases, inclou la construcció d'una rotonda en la intersecció amb el Camí de l’Assagador
  • El consistori adquirirà els terrenys necessaris per al desenvolupament de la nova via i la institució provincial assumirà la construcció
Imagen
05/10/2017

La Diputació de València i l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona han fet un pas més cap a la materialització de la futura via per a vianants i ciclistes que connectarà aquest municipi amb La Pobla de Vallbona, en paral·lel a la CV-375. Es tracta d'una infraestructura que en la seua primera fase permetrà unir el casc urbà de La Pobla de Vallbona amb el polígon industrial, amb un recorregut de 1.652 metres i el projecte dels quals, tal com han acordat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, i l'alcalde del municipi, Josep Vicent García, inclourà la construcció d'una rotonda per a solucionar la intersecció amb el Camí de L’Assagador.

 

L'actuació forma part del Pla de Mobilitat per a Vianants i Ciclistes amb el qual la Diputació de València vol dur a terme la creació de 97 rutes dissenyades específicament per a la circulació de vianants i ciclistes en un total de 102 municipis valencians. Una ambiciós pla que, tal com ha recordat Seguí, “aposta per la seguretat d'eixos altres usuaris de la carretera que pretén al temps vertebrar les comarques valencianes des de la perspectiva de la mobilitat sostenible”.

 

En el cas concret de la CV-375, la institució provincial preveu invertir un total de 282.000 euros en la construcció d'aquesta primera fase del projecte, que arribaria fins al polígon industrial. Uns treballs que podran veure's accelerats respecte a la planificació inicial gràcies a la implicació de l'ajuntament, que s'ha compromès a gestionar l'adquisició dels terrenys tan prompte com l'àrea de Carreteres tinga llest el projecte.

 

Per la seua banda, la Diputació de València s'ha mostrat disposada a incloure en els plecs la construcció de la rotonda sol·licitada pel consistori. Tal com ha destacat Pablo Seguí, “totes les actuacions que es duen a terme des de l'àrea de Carreteres de la Diputació de València tenen l'objectiu comú de contribuir a augmentar la seguretat de quants circulen per elles i, en aquest cas, s'ha valorat la possibilitat de desenvolupar una actuació integral que responga al temps a la seguretat de ciclistes i vianants i a la seguretat dels usuaris motoritzats”.   

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet