Versió per a imprimir

València cedix fons gràfics i dóna material expositiu a altres museus taurins

  • El Museu Taurí de Roquetas de Mar rep una donació de fons gràfics sobre el torero Enrique Ponce
  • «Col·laborar amb els municipis forma part de la nostra política museística» —afirma Flaminia Guallart
25/06/2012

 

El Museu Taurí de València vol col·laborar amb altres entitats perquè puguen desenvolupar també les seues pròpies activitats relacionades amb el món de la tauromàquia. En esta línia de col·laboració, el museu ha donat a la penya taurina El Torico de la Cuerda, de Chiva, diferents elements expositius per a la conservació i exhibició de diversos objectes en la seua seu social.

Per a Flaminia Guallart, directora del Museu Taurí de València, «l’objectiu d’estes ajudes és col·laborar amb els municipis de dins i fora de la província en la mesura de les nostres possibilitats, perquè la Diputació està per a ajudar els municipis i, en el nostre cas, forma part de la nostra política museística».

També el museu valencià ha cedit al seu homòleg de Roquetas de Mar una sèrie de fons gràfics que inclou cartells i fotografies del torero Enrique Ponce, que s’exhibiran durant tres mesos, a partir del 5 de juliol. No és la primera vegada que se cedix al museu d’esta localitat d’Almeria alguna mostra. Ja el passat mes de gener va rebre l’exposició fotogràfica «Cano. Figura entre mestres».

En els darrers mesos s’ha continuat desenvolupant esta labor de cooperació, ja que en el mes d’octubre el Museu Taurí de València donà a l’utielà una vitrina que actualment alberga un vestit de llums del torero valencià Luis Vázquez.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet