Versió per a imprimir

València Turisme destina 100.000 euros a nous projectes d'associacions i fundacions sense ànim de lucre

  • El termini per a optar a les ajudes està obert i finalitza el pròxim 19 d'abril
Consell Rector del Patronat
29/03/2017

El Patronat de Turisme de la Diputació de València destina 100.000 euros a la línia d'ajudes 2017 per a nous projectes d'associacions i fundacions sense ànim de lucre les bases tècniques de la qual estan publicades en el BOP.

 

El termini per a sol·licitar les ajudes, destinades a projectes i activitats de promoció turística, està obert fins al pròxim 19 d'abril. València Turisme facilita un correu electrònic per a sol·licitar informació addicional i consultes: ajudes.patronat@dival.es.

 

El programa destinat a associacions, fundacions i entitats sense ànim de lucre s’afegeix als plans de promoció turística i nova senyalètica destinats a municipis i entitats locals menors de 30.000 habitants, que ronden el milió d'euros d'inversió.

 

Criteris tècnics

 

Pilar Moncho va destacar davant el Consell Rector del Patronat que amb aquestes ajudes, “consolidem una nova forma de governar en turisme amb línies de subvencions públiques, transparents i obertes, dirigides a tots els municipis i en les quals els projectes seran avaluats per una comissió exclusivament tècnica i on no estem ni tan sol representats els polítics”.

 

Tal com va assenyalar la màxima responsable de l'Àrea de Turisme, “hem fet un esforç per a introduir millores en el procediment que permeten tramitar amb més celeritat les ajudes, així com el seu abonament dins de l'exercici pressupostari”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet