Versió per a imprimir

València Turisme presenta demà la nova plataforma “Film València” al servei de productores, professionals i ajuntaments

  • CONVOCATÒRIA A MITJANS
  • Albert Girona, Abel Guarinos i Pilar Moncho assisteixen a la presentació de la nova eina de gestió per a facilitar rodatges en el territori valencià
FILM VALÈNCIA
24/07/2018

La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho; el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona, i el director de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, assisteixen demà dimecres, 25 de juliol, a les 12.00, a la presentació de la nova plataforma “Film València” en el Cub de les Comarques.

 

La nova plataforma digital ofereix un servei públic i gratuït desenvolupat per València Turisme juntament amb l'Institut Valencià de Cultura (Departament d'Audiovisuals i Cinematografia), els ajuntaments de les comarques de València (regidories d'ocupació, domini públic, cultura i patrimoni) i la Fundació Turisme València.

 

Film València coordina una xarxa d'oficines locals i comarcals al servei de produccions audiovisuals nacionals i internacionals per a facilitar la fluïdesa dels rodatges en el seu territori. Aquesta xarxa d'oficines o film offices ofereix una finestreta única per a totes les consultes i gestions de cada fase de la producció.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia:  Dimecres, 25 de juliol de 2018

Hora: 12.00

Lloc: Cub de les Comarques (al costat de l'Edifici del Rellotge, en La Marina de València)

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet