Versió per a imprimir

Veïnes i veïns d'Aldaia descobreixen el patrimoni i els serveis que presta la Diputació

  • La visita forma part del programa 'Els dimecres ens veiem a la Dipu', activitat que inclou una ruta amb explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis de la corporació i el seu entorn
  • El diputat Bartolomé Nofuentes ha destacat la importància d'aquesta iniciativa que acosta la labor d'una institució "que ajuda a millorar els serveis i la qualitat de vida en els municipis"
Imagen
09/05/2018

Acostar el patrimoni de la Diputació de València a les valencianes i valencians és una de les apostes de l'equip de govern que encapçala Jorge Rodríguez. Una aposta que es materialitza en projectes com el programa cultural 'Els dimecres ens veiem', una ruta guiada pels edificis de la corporació que aquest dimecres han gaudit mig centenar de veïnes i veïns d'Aldaia.

La visita ha començat en els Palaus de la Batlia i de Scala, on se situa la seu central de la Diputació. Allí, en el saló de plens han sigut rebuts pel diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes: "La nostra intenció és que conegueu la labor que es fa des d'aquesta institució. Els diputats que ocupem aquests escons som alhora regidors o alcaldes en els nostres pobles, per la qual cosa sabem de primera mà quina necessitat tenen els municipis i com podem cobrir-les".

Durant la presentació també ha estat present l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, qui ha posat un exemple concret als seus veïns del paper de la corporació provincial en el municipi. "Cada vegada que passeu pel cinturó verd tingueu en compte que si avui és una realitat és gràcies, en part, a la col·laboració de la Diputació a través de les seues subvencions", ha assegurat Luján.

A més de les explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis principals, els veïns que participen en "Els dimecres ens veiem" també fan una ruta pels museus i exposicions que depenen de la corporació, entre els quals es troben el MUVIM, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, o el Centre Cultural La Beneficència.

La ruta guiada està dirigida a col·lectius de dones i persones majors de 65 anys, jubilats i acompanyants, que tinguen la condició de veïns de qualsevol dels municipis de la província de València. Per a participar han d'enviar les seues sol·licituds a través dels seus respectius ajuntaments o associacions municipals, que col·laboren en l'organització de la visita. Les inscripcions es poden formalitzar ja i estaran obertes fins al 30 de setembre de 2018.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet