Versió per a imprimir

Veïnes i veïns de La Font d'en Carròs visiten la Diputació

  • L'activitat forma part del programa cultural, 'Els dimecres ens veiem a la Dipu', una ruta guiada amb explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis de la corporació provincial
  • La diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, ha destacat la importància de conéixer el patrimoni de la institució "perquè és de tots els valencians i valencianes"
Imagen
27/06/2018

Obrir a les valencianes i valencians les portes de la Diputació de València, dels seus edificis i el seu patrimoni artístic, és un dels objectius del programa 'Els dimecres ens veiem a la Dipu', de l'àrea de Benestar Social que dirigeix Mercedes Berenguer. Una activitat cultural que inclou una visita guiada amb explicacions històriques i arquitectòniques que han gaudit aquest dimecres veïns de La Font d'en Carròs.

 

La ruta s'ha iniciat en els palaus de la Batlia i la Scala, on es troba la seu central de la Diputació. Els visitants han pogut ocupar els escons del saló de plens on han sigut rebuts per la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, qui els ha explicat com funciona la corporació: "Des d'ací treballem per a ajudar als municipis, sobretot als més xicotets, a millorar la seua qualitat de vida". "En aquesta legislatura, ha assegurat, hem aconseguit que les ajudes arriben a tots els pobles i que siguen els seus alcaldes i alcaldesses els que decidisquen en quines invertir-les, perquè són els que coneixen les necessitats reals dels seus veïns".

 

A més de les explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis, els veïns també fan una ruta per algun dels museus que depenen de la corporació, entre els quals es troben el MUVIM, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, o el Centre Cultural La Beneficència.

 

Aquest programa va nàixer com a resposta al bon acolliment del projecte 'Acò és la Dipu', -els dos integrats en l'àrea de Benestar Social- i és una iniciativa més de les quals estan obertes per a conéixer el patrimoni de l'ens provincial.

 

La ruta guiada està dirigida a col·lectius de dones i persones majors de 65 anys, jubilats i acompanyants, que tinguen la condició de veïns de qualsevol dels municipis de la província de València. Per a participar han d'enviar les seues sol·licituds a través dels seus respectius ajuntaments o associacions municipals, que col·laboren en l'organització de la visita.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet