Els pobles de menys de 20.000 habitants rebran ajuda per a assistència nutricional escolar d’estiu

 • La Junta de Govern ha aprovat 500.000 euros per a ajudes a municipis de menys de 20.000 habitants per a assistència nutricional a xiquets de 3 a 16 anys
 • En la mateixa sessió s’han aprovat les ajudes per al desenrotllament de projectes promoguts per mancomunitats, associacions i fundacions en matèria de salut mental, Alzheimer i altres demències associades a l’envelliment
 • La Diputació també ha resolt una subvenció a la Federació Maranatha d’associacions gitanes i una altra per a l’Aula d’Infància i Adolescència de la Universitat Politècnica de València
Mora foto_Abulaila (4).jpg
19/05/2015

La Diputació de València ha aprovat este matí el Programa Provincial d’assistència nutricional per a menors escolaritzats de tres a setze anys per a l’estiu del  2015.

 

La corporació Provincial va posar en marxa el 2013 un programa dirigit a l’atenció de les necessitats d’alimentació bàsica dels menors en risc de patir una privació nutricional essencial durant el període estival, el qual es va desenrotllar, així mateix, durant l’exercici 2014.

 

Els ajuntaments que van sol·licitar estes ajudes, com també els equips socials de base, han manifestat, després d’una valoració molt positiva dels resultats del programa, la necessitat de continuar atenent la situació de precarietat de nombroses famílies amb menors a càrrec seu.

 

L'Oficina de Promoció acollirà en 2015 l'oferta turística de 62 municipis i set mancomunitats

 • Cada setmana un municipi o mancomunitat promocionarà els seus productes en la planta baixa del Teatre Principal de València
 • Villar del Arzobispo i Almàssera promocionen la seua oferta esta setmana
Imatge de l'interior de l'Oficina de Promoció
04/02/2015

L'Oficina de Promoció Provincial inicia la segona temporada de promoció dels productes turístics dels municipis de la província.

 

El «Racó dels Pobles» acostarà l'oferta turística de 62 municipis i set mancomunitats de municipis al centre de València, en el carrer de Poeta Querol, s/n, en la planta baixa del Teatre Principal.

 

Cada setmana, un municipi o mancomunitat comptarà amb l'espai promocional de dimecres a dissabte, per a exposar la seua oferta i promocionar els seus productes turístics.

 

L'acció de promoció de l'oficina es reforçarà amb distintes accions com exhibicions d'artesania, degustacions gastronòmiques i actuacions folklòriques.

 

Sanjuán: «Les destinacions turístiques de la província atrauran més turistes el 2015»

 • Milers de persones visiten l'estand de València, Terra i Mar en el certamen turístic per a conéixer els productes turístics valencians
 • El Patronat Provincial de Turisme distribuïx en el certamen més de mil catàlegs amb seixanta paquets turístics
Fitur foto_Abulaila (1)_2.jpg
03/02/2015

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha participat enguany en Fitur promocionant l'oferta turística de la província de València.

 

Milers de Persones han visitat l'estand de la província de València per a conéixer els productes turístics valencians. En esta edició, s'ha registrat una major afluència que en anys anteriors, tant de visites de professionals com de públic general, a l'estand de València, Terra i Mar.

 

El certamen turístic ha rebut enguany 225.000 visitants, cosa que ha suposat un rècord de participació i un increment del 3,3% respecte a les dades de l'any anterior.

Los municipios valencianos cierran acuerdos comerciales con touroperadores en Fitur

 • L’estand de la província promogut per la Diputació de València ha rebut més visites que en l’edició anterior del certamen internacional turístic de Madrid
Imatge de l'estand de València, Terra i Mar
01/02/2015

El Patronat Provincial de Turisme participa a Fitur, promocionant els principals productes turístics de la província de València, fins al diumenge 1 de febrer.

 

Sis municipis de la província mostren la seua gastronomia en Fitur

 • Gandia cuina fideuà; Oliva, paella de faves i carxofes; Chiva, 'mojete de bacalao'; Algemesí, allipebre; Llíria, arròs amb bledes amb castanyes i moniato, i Alboraya oferix una mostra de cocteleria creativa
 • Les demostracions gastronòmiques, organitzades pel Patronat Provincial de Turisme, tenen lloc en la zona de cuina en directe de l'estand de la Comunitat Valenciana
show cooking algemesi 29 enero.JPG
30/01/2015

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar oferix en Fitur demostracions gastronòmiques per a donar a conéixer la varietat i la qualitat dels plats típics valencians.

 

Durant el dia de hui, Llíria ha cuinat arròs amb bledes amb castanyes i moniato en la zona de cuina en directe de l'estand de la Comunitat Valenciana.

Ahir, Oliva oferí una demostració de paella amb faves i carxofes; Chiva, de mojete; Algemesí, d'allipebre, i Alboraya, de cocteleria creativa. Dimecres 28 de gener, Gandia cuinà fideuà.

 

Les demostracions gastronòmiques formen part de la programació d'activitats que el Patronat ha organitzat per als dies de duració del certamen turístic Fitur 2015.

 

Requena presenta la Ruta del Vi i la Mostra de l'Embotit Artesà a Fitur

 • El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar oferix al certamen turístic presentacions dels productes turístics de la província
01/02/2015

L'Ajuntament de Requena ha presentat al certamen turísitic Fitur, la Ruta del Vi i la Mostra d'Embotit Artesà.

 

La fira gastronòmica, patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, té com a objectiu principal promocionar els productes tradicionals de Requena i fomentar un dels principals atractius de l'oferta valenciana, la gastronomia local.

 

La Mostra de l'Embotit Artesà se celebrarà del 6 al 8 de febrer, al recinte firal de Requena.

 

D'altra banda, la Ruta del Vi oferix la possibilitat de conéixer la natura, la història, el patrimoni, la gastronomia de la comarca i per descomptat, els cellers de DO Utiel-Requena.

 

14 presentacions professionals

 

El Patronat Provincial de Turisme oferix actuacions folklòriques en Fitur

 • Algemesí mostra la Muixeranga; Alzira, les seues danses; Gandia, una actuació del Sansan Festival, i Canet d’en Berenguer, danses tradicionals
image_5.jpg
31/01/2015

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar de la Diputació de València oferix representacions de les tradicions valencianes en Fitur 2015.

 

Durant el dia de hui, Algemesí oferix mostres de la Muixeranga, els Bastonets i els Tornejants, balls de les festes de la Mare de Déu de la Salut, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

 

A més, Alzira mostra hui les seues danses valencianes; Gandia, una actuació del Sansan Festival, i Canet d’en Berenguer, danses tradicionals valencianes.

Les actuacions tenen lloc en la plaça central de l'espai expositiu de la Comunitat Valenciana.

Xàtiva promociona el seu patrimoni amb una visita virtual

 • Soro, regidora de Turisme: «Xàtiva es presenta en Fitur amb molta iŀlusió i projecció de Turisme perquè enguany el municipi continue sent un referent turístic en la Comunitat Valenciana i una de les ciutats més visitades de la província»
Xativa foto_Abulaila.jpg
29/01/2015

La ciutat de Xàtiva presenta la seua oferta turística i cultural en la Fira Internacional del Turisme Fitur 2015.

 

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar acull en el seu espai expositiu Xàtiva, que presenta la seua oferta turística variada i completa als visitants del certamen.

 

La regidora de Turisme, Marian Soro, ha explicat que «Xàtiva es presenta en Fitur amb molta iŀlusió i projecció de Turisme perquè enguany el municipi continue sent un referent turístic en la Comunitat Valenciana i una de les ciutats més visitades de la província».

 

Rus mostra a Fabra l’oferta de la província a Fitur

 • El president del Consell ha informat que el nombre de visitants a les tres províncies ha crescut un quatre per cent més que l’any passat
Rus, Buch i Fabra
29/01/2015

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha acompanyat este matí al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, en el dia de la Comunitat Valenciana de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), i li ha mostrat els distints estands de les dèsset poblacions que exhibixen les seues ofertes turístiques a través del Patronat Provincial de Turisme, València, Terra i Mar.

 

Fabra ha fet el recorregut acompanyat també pel conseller d’Economia i Turisme, Máximo Buch, el vicepresident del Consell, José Císcar, la consellera d’Educació Cultura i Esports i portaveu del Consell, María José Catalá, i la gran majoria de diputats provincials de la Diputació de València encapçalats pel vicepresident Juan José Medina.

 

La provincia de Valencia en Fitur 2015

La provincia de Valencia en Fitur 2015
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet