Imagen
17 mai 2019

L'exposició itinerant de la Diputació de València ‘Memòria de la Modernitat’ mostra els tresors artístics pertanyents al ric patrimoni cultural de la corporació provincial. Un d'aquests tresors és ‘Retrat d'una dama’, d'Agustí Esteve, que s'exhibeix, al costat d’un centenar de peces, a la Sala Glorieta de la Fundació Bancaixa a Sagunt, amb visites guiades programades per a aquest cap de setmana, el dissabte 18 de maig a les 19 hores i el diumenge 19 de maig a les 12 hores.

 

Imagen
03 mai 2019

L'exposició itinerant de la Diputació de València, ‘Memòria de la Modernitat’, mostrarà les joies artístiques pertanyents al ric patrimoni cultural de la corporació provincial a través de visites guiades programades per a aquest cap de setmana, el dia 4 de maig a les 19 hores i el diumenge 5 de maig a les 12 hores, a la Sala Glorieta de la Fundació Bancaixa de Sagunt, cedida per aquesta entitat a l'Ajuntament per a albergar aquesta selecció artística.

 

Imagen
12 Mar 2019

L'exposició itinerant ‘Memòria de la Modernitat’, que recull els tresors artístics de la Diputació de València, obri les seues portes al públic a Sagunt amb novetats destacades com ‘L'últim dia de Sagunt’, de Francesc Domingo, ‘Conte d'hivern’, d'Isabel Tristán, o ‘Retrat d'una dama’, d'Agustí Esteve.

 

Imagen
07 Mar 2019

L'exposició itinerant ‘Memòria de la Modernitat’, que recull el tresor artístic de la Diputació de València, farà escala a Sagunt a partir del pròxim dilluns, 11 de març. La mostra, que apropa a les comarques valencianes el ric patrimoni de la corporació provincial, podrà visitar-se fins al 14 de juliol a la Sala Glorieta de la Fundació Bancaixa, situada en la Plaça Cronista Chabret de la localitat. La mostra inclourà, com a novetats destacades, ‘L'últim dia de Sagunt’ de Francesc Domingo o ‘Conte d'hivern’ d'Isabel Tristán, entre altres.

 

Imagen
28 febr 2019

L'exposició itinerant ‘Memòria de la modernitat’, que recull el tresor patrimonial de la Diputació de València, conclou aquest dijous el seu pas per Ontinyent després d'haver rebut més de 7.000 visites. Ubicada a la Casa de Cultura de la capital de la Vall d'Albaida des del passat 29 d'octubre, la mostra proposa un recorregut per la història de l'art valencià des del gòtic fins a l'actualitat, a través d'una variada selecció d'obres dels fons artístics de la corporació provincial.

 

Imagen
15 febr 2019

El tresor patrimonial de la Diputació de València, que recull l'exposició itinerant ‘Memòria de la Modernitat’, ha despertat un gran interés en el seu pas per la capital de la Vall d'Albaida. Fruit de les prop de 6.500 visites que acumula la mostra artística, la corporació provincial ha decidit prorrogar la seua estada a la Casa de Cultura d'Ontinyent fins al pròxim 28 de febrer.

 

Imagen
18 gen 2019

L'exposició ‘Memòria de la Modernitat’, que actualment exposa prop d'un centenar de tresors artístics de la Diputació de València a Ontinyent, oferirà aquest dissabte, 19 de gener, un diàleg amb l'obra ‘Bust de Vicente Blasco Ibáñez’ (1909), de Mariano Benlliure Gil. Es tracta de l'última “conversa” amb una obra programada en la capital de la Vall d'Albaida, en què l'historiador de l'art Javier Martínez abordarà les peculiaritats de la peça del reconegut artista, que va retratar a les figures més significatives de la societat espanyola des del final del segle XIX fins al començament del XX.

 

Imagen
11 gen 2019

L'exposició ‘Memòria de la Modernitat’, que actualment exposa prop d'un centenar de joies artístiques de la Diputació de València a la Casa de Cultura d'Ontinyent, oferirà aquest cap de setmana un diàleg amb l'obra ‘Crist crucificat amb la Mare de Déu i Sant Joan’, de l'artista Francisco Ribalta. Es tracta d'una xarrada a càrrec de l'historiador de l'art Andrés Herraiz, en la qual explicarà les curiositats que amaga aquesta peça del conegut artista barroc.

 

Imagen
28 des 2018

Més de 250 xiquetes i xiquets de centres educatius d'Ontinyent han visitat ja l'exposició itinerant de la Diputació de València ‘Memòria de la Modernitat’. En total, 15 centres educatius, 12 col·legis i 3 instituts de la capital de la Vall d'Albaida, podran gaudir del patrimoni artístic de la corporació provincial fins el pròxim mes de febrer.

 

La mostra de la Diputació té un component didàctic que no solament es reflecteix en les visites escolars, sinó també en els tallers familiars en els quals xiquets i xiquetes poden descobrir la història i la importància de les obres exposades amb divertits tallers en els quals participen al costat dels seus pares.

 

Imagen
29 nov 2018

La Casa de Cultura d'Ontinyent acollirà aquest divendres, a les 21.30 hores, la primera visita guiada nocturna programada en la qual mostrarà els tresors artístics de la Diputació de València, en el marc de les activitats paral·leles de l'exposició itinerant ‘Memòria de la Modernitat’. Es tracta d'un diàleg entre el públic, les obres i la música a càrrec de la guia Marta Berlanga i la violinista Blanca Albert, amb una durada d'una hora. 

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet