Imagen
18 gen 2019

L'exposició ‘Memòria de la Modernitat’, que actualment exposa prop d'un centenar de tresors artístics de la Diputació de València a Ontinyent, oferirà aquest dissabte, 19 de gener, un diàleg amb l'obra ‘Bust de Vicente Blasco Ibáñez’ (1909), de Mariano Benlliure Gil. Es tracta de l'última “conversa” amb una obra programada en la capital de la Vall d'Albaida, en què l'historiador de l'art Javier Martínez abordarà les peculiaritats de la peça del reconegut artista, que va retratar a les figures més significatives de la societat espanyola des del final del segle XIX fins al començament del XX.

 

Imagen
11 gen 2019

L'exposició ‘Memòria de la Modernitat’, que actualment exposa prop d'un centenar de joies artístiques de la Diputació de València a la Casa de Cultura d'Ontinyent, oferirà aquest cap de setmana un diàleg amb l'obra ‘Crist crucificat amb la Mare de Déu i Sant Joan’, de l'artista Francisco Ribalta. Es tracta d'una xarrada a càrrec de l'historiador de l'art Andrés Herraiz, en la qual explicarà les curiositats que amaga aquesta peça del conegut artista barroc.

 

Imagen
28 des 2018

Més de 250 xiquetes i xiquets de centres educatius d'Ontinyent han visitat ja l'exposició itinerant de la Diputació de València ‘Memòria de la Modernitat’. En total, 15 centres educatius, 12 col·legis i 3 instituts de la capital de la Vall d'Albaida, podran gaudir del patrimoni artístic de la corporació provincial fins el pròxim mes de febrer.

 

La mostra de la Diputació té un component didàctic que no solament es reflecteix en les visites escolars, sinó també en els tallers familiars en els quals xiquets i xiquetes poden descobrir la història i la importància de les obres exposades amb divertits tallers en els quals participen al costat dels seus pares.

 

Imagen
29 nov 2018

La Casa de Cultura d'Ontinyent acollirà aquest divendres, a les 21.30 hores, la primera visita guiada nocturna programada en la qual mostrarà els tresors artístics de la Diputació de València, en el marc de les activitats paral·leles de l'exposició itinerant ‘Memòria de la Modernitat’. Es tracta d'un diàleg entre el públic, les obres i la música a càrrec de la guia Marta Berlanga i la violinista Blanca Albert, amb una durada d'una hora. 

 

Imagen
24 nov 2018

Donar visibilitat a les dones artistes valencianes, reivindicar el seu treball i la seua vàlua, així com reflectir el suport que les pensions de la Diputació de València van suposar per a l'impuls de les seues carreres. Aquest és el principal objectiu de la secció ‘Dones artistes en la Diputació. Noves narratives entorn de l'art contemporani’, emmarcada dins de l'exposició itinerant ‘Memòria de la Modernitat’, que actualment pot visitar-se a la Casa de Cultura d'Ontinyent.

 

Imagen
30 oct 2018

Els Sorollas de la Diputació protagonitzen el desembarcament de ‘Memòria de la Modernitat’ a Ontinyent. Fins a 6 obres de l'artista valencià becat per la corporació provincial formen part de l'exposició itinerant que pot veure's ja en la casa de Cultura de la capital de la Vall fins al pròxim mes de febrer.

 

Imagen
26 oct 2018

L'exposició amb els tresors artístics de la Diputació de València podrà veure's des d'aquest dilluns, 29 d'octubre, i fins al mes de febrer en la remodelada Casa de la Cultura d'Ontinyent. Aquesta quarta escala de la mostra itinerant de la corporació provincial arriba a la capital de la Vall després d'haver rebut més de 40.000 visites a Requena, Alzira i Gandia, i amb la novetat de les ‘Pescadores valencianes’ de Sorolla.

 

Imagen
22 oct 2018

‘Memòria de la Modernitat’ fa escala a Ontinyent a partir del dilluns 29 d'octubre. La mostra itinerant de la Diputació té com a principal objectiu acostar a les comarques valencianes el ric patrimoni artístic de la corporació provincial. L'exposició, que podrà visitar-se fins al mes de febrer en la Casa de la Cultura de la capital de la Vall d'Albaida, inclourà com a novetats destacades ‘Pescadores valencianes’ de Joaquín Sorolla i obres de José Segrelles i Agustín Esteve, aquest últim deixeble de Goya.

 

Imagen
20 ago 2018

L'exposició pictòrica de la Diputació de València, ‘Memòria de la modernitat’, ha conclòs el seu pas per Gandia amb més de 15.000 visites. Situada a la Casa de la Marquesa del 26 de març al 18 d'agost, totes les persones que s'han endinsat en les seves instal·lacions han pogut gaudir d'una variada selecció d'obres dels fons artístics de la corporació provincial.

 

Imagen
07 jun 2018

L'exposició itinerant Memòria de la Modernitat, que es pot visitar actualment en la Casa de la Marquesa de Gandia, ofereix aquest dissabte, a les 18.30 hores, una particular visita guiada. Els professors Enric Olivares i Oreto Trescolí presentaran les obres 'El guardavies', d'Ignacio Pinazo, i 'Fra Joan Gilabert Jofré emparant un boig perseguit pels xicots', de Joaquín Sorolla, dins del programa d'activitats relacionades amb la mostra.

 

D'aquesta manera, Memòria de la Modernitat, la mostra que reuneix el patrimoni artístic de la Diputació de València, incorpora els ‘diàlegs amb les obres’ al seu calendari d'activitats, entre les quals s'inclouen tallers per a tota la família i visites didàctiques per a col·legis.

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet