Format: 2018-08-16
Format: 2018-08-16
Imagen
16/08/2018
La actuació d’ Ogun Afrobeat s’emmarca dins de l’Etnomusic Estiu 2018, cicle musical organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia i l’Àrea de Cultura de la Diputació, que durarà fins el 21 de setembre.
Tots els divendres, a partir de les 22:00 hores, es pot gaudir de concerts d’indie, folk i músiques del món
Imagen
14/08/2018
“POTRIES #musicfest” és un festival de música de diversa índole i d’arreu del món, que ha comptat amb la direcció artística de potrier Ausiàs Garrigós i amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.
Assumpta Domínguez, alcaldessa de Potries: “És una proposta arrelada al territori en la qual es combinen xicotetes joies musicals amb els elements patrimonials més característics de Potries, amb un toc de la gastronomia local”.
Imagen
13/08/2018
El servei de neteja de platges de la corporació provincial coopera amb la Conselleria de Medi Ambient en cas de localitzar algun exemplar o niu de tortuga careta (Caretta caretta)
Els tallers ambientals infantils ‘Per unes platges sostenibles’ compten amb un estand explicatiu sobre l’impacte del canvi climàtic sobre aquests animals
Imagen
10/08/2018
L’àrea de Carreteres respon així a la petició veïnal que demanava millorar la seguretat dels vianants que transiten per aquesta via
El Pla de Mobilitat Ciclopeatonal de la corporació provincial preveu l'execució de dues noves actuacions en la zona en el que queda d'any: una en la CV-311, a Alboraia, i una altra en la CV-310, a Godella
Imagen
10/08/2018
Una mostra sobre els cànons de bellesa actuals, un altra sobre la intimitat femenina i una sobre els devastadors efectes de la riuà del 57 s’exhibeixen en el MuVIM.
El Museu Valencià d’Etnologia ofereix als visitants, a banda de l’exposició permanent La ciutat viscuda, una interesant proposta al voltant de la història i realitat social del nadius nord-americans, fugint dels estereotips de Hollywood.
L’agost serà una de les últimes oportunitats per a gaudir de la mostra L’enigma del vas al Museu de Prehistòria de València, a més de les exposicions habituals centrades al món prehistòric, iber i romà.
Imagen
09/08/2018
La corporació provincial prepararà al costat de la Generalitat les necessitats dels municipis afectats
Prop de 350 brigadistes de la Diputació i 50 efectius del Consorci Provincial de Bombers amb 17 vehicles han participat en l'extinció de l'incendi
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet