Tauler d'actualitat

La Diputació de València convoca subvencions destinades a ajuntaments de municipis i entitats locals menors de la província de València amb població inferior a 5000 habitants per a la realització  d'activitats d'atenció i promoció del benestar de les persones majors i dones 2017.

 

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 2 de novembre

La Diputació de València convoca subvencions per a projectes i activitats de sensibilització social i/o educació per al desenvolupament dirigides a organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD).

 

Termini de sol.licitud fins al 13 d'octubre.

La Diputació de València convoca subvencions per a programes i projectes de cooperació internacional al desenrotllament dirigides a Organitzacions No Governamentals per al Desenvolupament (ONGD).

 

Termini de sol.licitud fins al 13 d'octubre.

Convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província de València per a la realització d'activitats de desestacionalització i dinamització turística en les platges durant els mesos no estivals (tots excepte juliol i agost).

 

Termini de presentació de sol·licituds: del 12 al 26 d'octubre de 2017.

La Diputació de València convoca subvencions per a la realització de projectes i actuacions pels ajuntaments de la província de València destinats al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública. 

 

Termini de presentació de sol.licituds fins al 2 de novembre de 2017.

La Diputació de València convoca subvencions destinades a col·laborar amb la realització de projectes i actuacions d'institucions sense ànim de lucre de la província de València, destinats al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública.

 

Termini de presentació de sol·licituds fins al 2 de novembre de 2017.