Fotoreclam 2017 Trobades d'Escoles en Valencià

«Els versos de Marc» és el lema de l'estand que la Diputació de València presenta a les Trobades i que està dedicat a Marc Granell, poeta i traductor valencià de prestigi reconegut.

Fotoreclam 2018 Trobades d'Escoles en Valencià

«Tota dita fa paret» és el lema que acompanya aquest estand de la Diputació de València en les Trobades i que inclou un fotoreclam amb dites i frases fetes de l’escola i la família.

Fotoreclam 2019 Trobades d'Escoles en Valencià

"Valencià a la Dipu, parada obligada en cada trobada", és el lema que acompanya aquesta parada de la Diputació de València dedicada al Diccionari de la rima de Francesc Ferrer Pastor.

CD 'Ara ve Nadal'

Ara ve Nadal. Disc recopilatori de nadales tradicionals valencianes, però en versions fetes per grups de pop rockactuals.

Produïda per la de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Josep Vicent Frechina s’ha encarregat de la compilació de nadales. La producció musical ha estat a càrrec de Mésdemil, segell discogràfic especialista en música actual. i el disseny és obra de Daniel Olmo d’Estudi Grafema.

CD de Nadal 'Done'm l'asguilando!'

Disc de nadales Done'm l'asguilando! Cançons populars del Nadal valencià, que dona a conéixer una série de nadales de tot l’àmbit territorial valencià des del Pinós fins a Vinaròs i enllaça amb les produccions musicals que ja va fer la Diputació de València, Nadal valencià I i II els anys 1979 i 1980.

Guia per a usar un llenguatge igualitari en l'administració local

Aquesta guia forma part de la campanya «Valencià per la igualtat», una iniciativa de l’agència AVIVA de foment de l’ús del valencià de l’Ajuntament de Silla, gràcies a la qual la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha coeditat aquesta guia. A la campanya s’hi han sumat més de 40 ajuntaments valencians, junt amb la Diputació de València.

Un passeig per les falles

Vídeo amb vocabulari faller a l'entorn d'una passejada per una ciutat on apareixen diversos actes fallers.

Autors: Pepa Pascual i Pablo Asensio.

Produït per a la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València amb la col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.

CD 'El Nadal del Poble'

Disc de 15 nadales en versió folk El Nadal del poble (Mésdemil, 2017) que pretén recuperar i fer arribar a tots els racons del territori valencià aquest repertori tan valuós de cançons populars. El CD es distribueix als ajuntaments de la província de València que han sol·licitat l'assistència en matèria lingüística i des d'ací pot arribar als comerços locals o a les entitats que organitzen fires de Nadal. També es pot usar amb finalitat didàctica a les escoles de cada poble.

La benvinguda a casa

Explorem el món dels nadons i oferim als futurs pares i mares l’estoig de «La benvinguda a casa». La caixeta comprén material de promoció de l’ús del valencià i fullets divulgatius fets en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

Retolar en valencià, senyal d'identitat 2017

Campanya de senyalística en valencià. Es tracta d’una caixa que inclou 7 plaques adhesives, on posa «Magatzem», «Prohibit fumar», «Privat», «Lavabos», «Hòmens», «Dones», «Adaptat», «WI-FI debades», una altra amb les inscripcions «obert - tancat» i l'horari; i els adhesius a doble cara d'«Espenteu - Estireu» i «Endavant, l'atenem en valencià».

Imatge tornar enrere