29 nov 2018

La Unitat de Normalització Lingüística continua en la línia de crear material per a facilitar l’aprenentatge del valencià amb l’elaboració d’un vídeo per a distribuir-lo per les xarxes socials. «Els 15 accents diacrítics» explica en què consisteix l’accentuació diacrítica i dona trucs per a facilitar-ne la memorització.

Imagen
17 oct 2018

Davant la viralitat que ha aconseguit la infografia «Els 15 accents diacrítics» per les xarxes socials, s’ha fet una tirada de 8.000 exemplars en paper per a repartir-la al personal dels ajuntaments valencians a través de les AVIVA, agències de promoció del valencià.

26 Mar 2018

Les bases d’assistència tècnica en matèria de promoció lingüística permeten que els ajuntaments i les mancomunitats de municipis de la província de València puguen rebre:

Imagen
02 Mar 2018

Dijous, 1 de març, com ja és tradició, la Unitat de Normalització Lingüísitica ha presentat en el saló de Cristall de l'Ajuntament de València el vídeo del lèxic de les falles «Viu les Falles!».

Imagen
05 febr 2018

Dimecres, 7 de febrer, a les 19 h, en la Sala Alfons el Magnànim del Centre La Beneficència (València), es presenta el cartell de les «Plantes aromàtiques», una iniciativa de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València per a difondre la terminologia de les principals espècies aromàtiques de les nostres terres.

Imagen
11 des 2017

Dimarts, 5 de desembre, es presentà a la sala Alfons el Magnànim el disc de nadales en versió folk El Nadal del poble (Mésdemil, 2017). Durant l’acte hi hagué les intervencions del diputat de Cultura, Xavier Rius; la cap de la Unitat de Normalització Lingüística, Immaculada Cerdà; el compilador del disc, Josep Vicent Frechina i les actuacions d’Arrop i Talladetes, Trompa i Fil, Xavier de Bétera i Jonatan Penalba, que interpretaren les nadales que han musicat per a aquest treball. A més, els assistents a l’acte foren obsequiats amb un exemplar del disc.

 

Imatge tornar enrere