slider-3
slider-2
slider-1

¿Qui som?

La Diputació de València, com a entitat pública al servei dels ajuntaments, té com a finalitat col·laborar, cooperar, assessorar, assistir i potenciar les entitats locals de la província de València  amb els recursos econòmics i humans de què disposa.

La cobertura de les necessitats locals fa necessari que la Diputació de València es façaressò de necessitats socials, professionals i laborals d’un dels factors humans més importants de l’entorn: ELS NOSTRES JOVES.  

En aquest sentit, la Diputació de València crea la Secció de  Serveis Innovadors i Sostenibles  com un servei orientat a dissenyar, gestionar i difondre recursos propis dirigits a la promoció del talent jove, com també a facilitar-ne la fixació i el retorn. En aquesta missió, les entitats locals són col·laboradores necessàries,alhora que beneficiàries,sobre tot del desenvolupament de capacitats i recursos per al seu aprofitament social i econòmic de l’entorn local.

La Secció de  Serveis Innovadors i Sostenibles oferta oportunitats de formació pràctica i desenvolupament professional dels nostres joves, tant en el municipi mateix com en centres de referència europeus, i no sols a través de subvencions sinó també donant suport a la innovació i la intel·ligència de maneres diverses.  Aprofitem sinergies i ens alineem amb les necessitats dels nostres grups d’interés.

Aquesta Secció, dirigida pel diputat provincial BartoloméNofuentes López,  ha rebut premis i nominacions diversos com la nominació al premi  Millor Programa Públic de Retorn i Atracció del Talent 2016 o el  premi  European Label for QualityInternships, de l’InternsGoPro, el 2015.

En el seu Pla Estratègic, la secció promouel talent jove, incorpora cinc modalitats de beques, crea un Banc de Projectes Provincials que posa en valor la innovació local, projecta la Xarxa d’Ajuntaments per la Retenció del Talent, posa en marxa premis a la innovació per a donar suport a projectes singulars d’iniciativa pública local i continuar creant aliances amb entitats de suport a l’empreniment i la innovació nacionals i internacionals.

Per a contactar amb nosaltres:

Telèfons: 9638883130

Correu-e: josed.martinez@dival.es