Escalante Centre Teatral

El 1985, la Diputació de València comença una experiència lúdica i educativa per a potenciar l'amor al teatre i l'opinió crítica dels més menuts.

Així naix l'Escalante, situat al carrer Landerer de València. A partir del 1989, es consolida i amplia el projecte i es fan festivals, cicles i gires, que porten les nostres produccions per tot Espanya, les quals incidixen en la faceta pedagògica i creen propostes d'activitats per a abans i després de les representacions.

El 1995, es crea una escola de teatre, en la qual adults i xiquets reben formació en el taller, l'aula, l'escoleta i especialitats teatrals. A partir d'eixe moment, es decidix conformar el projecte com a centre teatral, i se li afig un espai d'exposicions, en el qual es podrà conéixer tot el procés de creació teatral.

Esta experiència, única a Espanya, amb vora 2 milions d'espectadors, 35 espectacles fets i més de 5.000 representacions, ha rebut nombrosos premis i reconeixements, entre ells el Narcís Blanc de l'AAPV, el premi Coherent de l'AVETID, el premi extraordinari de la Crítica Teatral Valenciana, tres premis MAX, dos premis al millor espectacle infantil d'Espanya, un al millor vestuari i la Medalla de Plata de les Belles Arts del Ministeri de Cultura.

 >>> www.escalantecentreteatral.com

 

 

 

Organigrama Consulteu ací l'organigrama de l'Escalante Centre Teatral.
Responsable Consulteu  ací les dades del responsable de l'Escalante Centre Teatral.
Diputat delegat Sra. Glòria Tello Company. Vegeu-ne més.


Imatge tornar enrere