Imagen

Programa 2017

El passat 9 de febrer de 2017 es presentaren al MuVIM el pressupost, el programa i les subvencions de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València per a la campanya 2017. Aquesta segona sessió informativa orientada a ajuntaments i a regidories de cultura s'emmarca dins de la vocació de l'Àrea d'establir una via de proximitat i transparència amb els ajuntaments i el personal tècnic encarregat de la gestió cultural.

 

Podeu descarregar el fullet informatiu sobre els programes generals i subvencions de l'Àrea de Cultura per a 2017

Fullet Programes culturals 2017 (en valencià)

 

******

 

El pasado 9 de febrero de 2017 se presentó en el MuVIM el pressupuesto, programa y  las subvenciones del Área de Cultura de la Diputación de Valencia para la campanya 2017. Esta segunda sesión informativa orientada a ayuntamientos y concejalías de cultura se enmarca dentro de la vocación del Área de Cultura de establecer vías de proximidad y transperaencia con los ayuntamientos y con el personal técnico encargado de la gestión cultural.

 

Folleto informativo sobre los programas generales y subvenciones del Área de Cultura para 2017

Folleto Programas culturales 2017 (en castellano)

 

***

 

LÍNIES ESTRATÈGIQUES DE L'ÀREA DE CULTURA

 

I. Coordinar i cooperar amb altres administracions i entitats.

Establir convenis de cooperació i/o coproducció amb altres entitats culturals i acadèmiques. Apertura de línies d’investigació, publicacions, etc.

II. Incentivar projectes mancomunats, entre municipis, o fomentats des d’organismes comarcals i/o amb projecció supracomarcal.

III. Garantir els serveis bàsics fonamentals perquè puguen accedir a recursos culturals municipis menuts o amb deficiències importants.

Arts escèniques, aules de lectura, exposicions itinerants, concerts, etc

 

IV. Promocionar i visibilitzar el patrimoni cultural valencià.

Suport a les arts i a les activitats culturals, en totes les seues expressions: música tradicional i contemporània, expressions populars, bandes de música i orquestres, grups musicals, arts escèniques, arts plàstiques, danses, jocs tradicionals, pirotècnia, etc. Revifament del sector de l’audiovisual valencià. Suport al teixit associatiu valencià vinculat a les arts i a la cultura.

V. Promocionar l’ús del valencià en qualsevol activitat cultural.

Amb el suport de la Unitat Normalització de la Diputació de València.

 

VI. Orientar els recursos culturals cap a una responsabilitat social i integradora.

Creació d’ocupació, suport a persones en risc d’exclusió social i ajudar les persones amb dependències.

VII. Optimitzar els recursos propis.

Millorar la coordinació i les sinèrgies: coordinació d’equips de treball, millora de la comunicació i la posada en valor de les activitats pròpies i alienes.

Imatge tornar enrere