Acció d'aprenentatge interactiu

Acción de aprendizaje interactivo

Xarradametratge

A través de grups de discussió, s'analitzen continguts relacionats amb les temàtiques plantejades en curtmetratges, dirigits per jóvens participants del taller de cine de FEPAD Dirigix la teua vida. Esta activitat afavorix treballar valors, actituds i comportaments saludables, amb jóvens des del seu propi discurs. 

Influències de la publicitat

Activitat dirigida a l'anàlisi del funcionament del sistema publicitari com a paradigma de la societat de consum on es desenvolupa la nostra vida quotidiana i la poderosa influència que exercix sobre les decisions personals relacionades amb el consum: de sexe, drogues, roba i béns materials.

Positroni / Negatroni

Es tracta d'un projecte de representació teatral, dirigit a treballar i reforçar els valors de comunicació interpersonal, ressaltant els factors de protecció i de risc, en el consum de substàncies addictives.

Família Madur

Sèrie d'animació gràfica, en la qual es relaten situacions a què s'exposen  la família, el barri i els seus integrants en relació a les drogues: els primers consums, la pressió del grup, a través de huit capítols.

 

    

Imatge tornar enrere