Ajudes a associacions, entitats i mancomunitats

Ajudes a associacions, entitats i mancomunitats

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT I EL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES ESPECÍFICS DE MANCOMUNITATS, ASSOCIACIONS I ENTITATS PRIVADES D'ACCIÓ SOCIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA EL 2021

Els sol·licitants podran optar per una de les línies de subvenció següents:

 

A) Ajudes a mancomunitats destinades a projectes específics en matèria de salut mental, malaltia d'alzhèimer, demències vinculades a l'envelliment i altres malalties neurodegeneratives.

 

B) Ajudes a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen la seua activitat en el camp de la salut mental, malaltia d'alzhèimer, demències vinculades a l'envelliment i altres malalties neurodegeneratives.

S'establixen dos modalitats: manteniment i funcionament, i projectes específics.

 

C) Ajudes a entitats privades sense ànim de lucre que treballen en l'àmbit de les drogodependències per a projectes específics de prevenció i intervenció.

 

D) Ajudes a altres entitats privades d'acció social sense ànim de lucre que atenen col·lectius vulnerables i fan actuacions integrals contra l'exclusió social i per a l'eradicació de la pobresa.

S'establixen dos modalitats: manteniment i funcionament, i projectes específics.

 

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València.

 

Impresos que han d'acompanyar la sol·licitud:

- Entitats privades sense ànim de lucre

- Mancomunitats

Imatge tornar enrere