Ajudes a associacions, entitats i mancomunitats

Ajudes a associacions, entitats i mancomunitats

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT I EL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES ESPECÍFICS DE MANCOMUNITATS, ASSOCIACIONS I ENTITATS PRIVADES D'ACCIÓ SOCIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA EL 2020

Els sol·licitants podran optar per una de les línies de subvenció següents:

 

A) Ajudes a mancomunitats destinades a projectes específics en matèria de salut mental, malaltia d'alzhèimer, demències vinculades a l'envelliment i altres malalties neurodegeneratives.

 

B) Ajudes a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen la seua activitat en el camp de la salut mental, malaltia d'alzhèimer, demències vinculades a l'envelliment i altres malalties neurodegeneratives.

S'establixen dos modalitats: manteniment i funcionament, i projectes específics.

 

C) Ajudes a entitats privades sense ànim de lucre que treballen en l'àmbit de les drogodependències per a projectes específics de prevenció i intervenció.

 

D) Ajudes a altres entitats privades d'acció social sense ànim de lucre que atenen col·lectius vulnerables i fan actuacions integrals contra l'exclusió social i per a l'eradicació de la pobresa.

S'establixen dos modalitats: manteniment i funcionament, i projectes específics.

 

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 25 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València.

Les entitats beneficiàries disposen fins al 30 de novembre de 2020 per a remetre a través de la Seu Electrònica de la Diputació de València la justificació de la subvenció.

 

 

Impresos que han d'acompanyar la sol·licitud:

- Entitats privades sense ànim de lucre

  • Imprés resum de dades de l'entitat
  • Imprés resum de dades del projecte (només si s'opta per la modalitat de projectes específics)

- Mancomunitats

  • Imprés resum de dades del projecte
Imatge tornar enrere