Prevenció de drogodependències

Prevenció de drogodependències

La Diputació de València desenvolupa des de l’any 2002 una política preventiva de caràcter continuat i específic emmarcada en els successius Plans Provincials de Drogodependències. En este sentit, la Secció de Prevenció Comunitària fa anualment la convocatòria d’activitats preventives, finançades íntegrament per la Diputació i dirigides als municipis de la província amb població inferior a 20.000 habitants. No obstant això, tindran preferència els municipis que no tinguen un pla municipal propi o que no s'hagen mancomunat per al sosteniment d'unitats de prevenció comunitària.

 

El Programa d'Activitats Preventives gradua el nivell de les activitats que se sol·liciten i s'atorguen en atenció al nivell de participació i realització aconseguit en les edicions anteriors i al nombre d’habitants del municipi.

 

Els continguts temàtics de les activitats se centren en: drogues, tecnologies, habilitats educatives, salut, intel·ligència emocional i valors, i es desenvolupen amb estratègies informatives, formatives i relacionals. Es dirigixen a famílies, jóvens i agents comunitaris. 

 

 DescripcióMida
icono application/pdfConvocatòria prevenció drog.pdf46.96 KB
icono application/pdfImpreso prev drog.pdf136.02 KB
Imatge tornar enrere