GUÍA DE PAVIMENTS ASFÀLTICS PER A VIES DE BAIXA INTENSITAT DE TRÀNSIT

Portada Guia.jpg

L'Àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València promou l'elaboració d'una Guia de paviments asfàltics per a vies de baixa intensitat de trànsit.

14/5/2019

L'Àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València ha promogut, juntament amb la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, de la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de l’Edificació i l'Associació Espanyola de Fabricants de Mescles Asfàltiques (ASEFMA), una Guia de paviments asfàltics per a vies de baixa intensitat de trànsit. L'objecte d'aquesta iniciativa és facilitar que els tècnics que treballen en el camp dels camins i vials de domini públic, carrers i carreteres amb baixa intensitat de trànsit, disposen d'una eina que els facilite el treball i els permeta optimitzar la selecció dels paviments asfàltics a emprar.

En l'elaboració d'aquesta guia, ha participat com a redactor el tècnic de l'Àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València, Juan Carlos Jiménez Lucas, Cap de la Unitat Tècnica, qui ha comptat amb la col·laboració de personal tècnic del’Àrea.

La presentació d'aquesta Guia de paviments asfàltics per a vies de baixa intensitat de trànsit es realitzarà en dues jornades tècniques que es duran a terme al llarg del mes de maig de 2019. La primera d'elles en ocasió de la XIV Jornada Nacional asefma 2019, que se celebrarà a Madrid els dies 22 i 23 de maig, on la xarrada de cloenda estarà dedicada a la presentació de la guia, que serà a càrrec de Sr. Juan Carlos Jiménez Lucas i Sr. Vicente Cerdán de l'Institut Valencià de l'Edificació.

Programa XIV Jornada nacional ASEFMA 2019

 

Jornada tècnica de presentació de la Guia de paviments asfàltics

 

Uns dies després, se celebrarà la Jornada tècnica de presentació de la Guia de paviments asfàltics per a vies de baixa intensitat de trànsit, dedicada en exclusivitat a la presentació i anàlisi en profunditat de l'esmentada Guia de paviments asfàltics, i tindrà lloc en el saló d'Actes de l'Escola Superior d'Enginyeria de Camins, Canales i Ports de la Universitat Politècnica de València el proper dia 28 de maig entre les 9.30 i les 13.30 h. La inauguració de la jornada comptarà amb la participació de la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Sra. Maria José Salvador Rubert i del Diputat de l'Àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València, Sr. Pablo Seguí Granero.

L'assistència a la jornada és gratuïta i les inscripcions han de realitzar-se a través de l'enllaç:

Programa i inscripció a la Jornada tècnica de presentació de la Guia

Versió per a imprimir
Imatge tornar enrere