L'Àrea d'Infraestructures participa en la SICMA 2021

13.5.2021

La Setmana de l'Enginyeria Civil i el Medi Ambient, (SICMA per les seues sigles en castellà), organitzada per l'Escola de Camins de la Universitat Politècnica de València, arriba aquest any 2021 a la seua 27a edició que compta amb la participació de personal de l'Àrea.

Amb la intenció de superar les dificultats imposades per la situació d'emergència sanitària, en la present edició s'ha optat per la modalitat a distància, i per a això es publiquen una sèrie de vídeos que substitueixen a les habituals xarrades i conferències presencials.
Un d'eixos vídeos, dedicat als ponts sobre bigues artesa, té com a protagonista l'obra de Diputació de la variant nord de Bétera, que duu a terme el Servei de Construcció.

(Pulsa en la imatge per a veure el vídeo)

En el vídeo trobem diferents intervencions, des del personal tècnic de l'empresa constructora, que desgrana els elements que integren les estructures citades, fins al cap del Servei de construcció, el nostre company Pablo Boix, que ens mostra la importància i la idoneïtat d'aquestes estructures en la citada obra.
Així mateix, per mitjà d'altres intervencions podrem conéixer diferents actuacions amb estructures del mateix tipus que duu a terme l'empresa per a altres organismes.

Versió per a imprimir
Imatge tornar enrere