Lliurament de les Medalles d'Honor de la Carretera 2020 2021, concedides per l'Associació Espanyola de la Carretera

José Vicente Pedrola i Javier Piedra Cabanes reben el guardó, entre altres persones, col·lectius i associacions.

15/6/2021

L'Associació Espanyola de la Carretera (AEC), entitat sense ànim de lucre que treballa des dels seus inicis en la defensa i promoció de les carreteres, té com a objectiu primordial aconseguir una xarxa viària més segura i de major qualitat i capacitat. Va ser declarada Entitat d'Utilitat Pública en 1998, condició que subratlla encara més el seu caràcter de servei a la societat.
L'AEC atorga cada any unes Medalles d'Honor a diverses persones i/o col·lectius als quals destaquen per la seua tasca en favor dels objectius de l'associació.
En el present exercici, s'ha représ la cerimònia de concessió de les citades medalles amb la novetat de l'assistència presencial de les persones homenatjades. Entre les distincions de l'exercici 2020-2021 volem destacar-ne dues que tenen com a protagonistes a persones que han sigut i són molt pròximes a la nostra organització: la concedida a José Vicente Pedrola, i la que s'ha atorgat a Javier Piedra. En ambdues es reconeix la trajectòria laboral i personal en pro de les actuacions de millora en el conjunt de les carreteres que tenen sota la seua jurisdicció tècnica.

A continuació, fent clic sobre la imatge, podeu veure el vídeo complet de la cerimònia, que també va ser retransmesa en directe.

 

 

Així mateix, hem extret els moments en els quals s'entrega la Medalla d'Honor a les persones citades i el discurs d'agraïment que va estar a càrrec de Javier Piedra en nom de totes les persones premiades.

Medalla d'Honor a J. Vte. Pedrola
Medalla d'Honor a F. J. Piedra
Discurs d'agraÏment
Versió per a imprimir
Imatge tornar enrere