Participació de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València en el 9è Congrés de Seguretat Viària

9è Congrés Nacional de Seguretat Viària

11/4/2019

S’ha celebrat a València el 9è Congrés Nacional de Seguretat Viària, amb la participació de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València, que n’ha sigut promotora, entre altres organismes.

Les tècniques responsables del Servici de Seguretat Viària, i altres tècniques del Servici de Construcció i Control de Qualitat, i del Servici de Conservació i Explotació, junt amb el director de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures, han assistit al 9è Congrés Nacional de Seguretat Viària. Aquest ha tingut lloc a la ciutat de València els dies 9 i 10 d’abril de 2019, amb el lema: Aportacions de la infraestructura a l’estratègia “Sistema Segur”. Les sessions s’han desenvolupat al Complex Esportiu-Cultural “ Petxina”.

Organitzat per l’Associació Espanyola de la Carretera, ha estatpromogut per la Generalitat Valenciana, i les diputacions provincials de València, Alacant i Castelló, i ha comptat també amb el suport de la Direcció General de Trànsit i del Ministeri de Foment.

La sessió inaugural va comptar amb la presència del diputat responsable de l’Àrea. La Sessió 2 va estar moderada per l’enginyer director de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures, Javier Piedra Cabanes, i s’hi va tractar el tema: “Nou marc legal i normatiu”. El congrés ha reunit personal tècnic de tot l’estat espanyol i ha comptat també amb la presència de tres experts europeus, professors universitaris i responsables tècnics d’administracions, provinents d’Holanda i Suècia.

Versió per a imprimir
Imatge tornar enrere