SICMA 2021: nova participació de l'Àrea d'Infraestructures

26.5.2021

La Setmana de l'Enginyeria Civil i el Medi Ambient, (SICMA per les seues sigles en castellà), organitzada per l'Escola de Camins de la Universitat Politècnica de València, que enguany celebra la seua 27a edició, torna a ser notícia, concretament pel que fa a la participació de personal de l'Àrea.

Tal com us vam dir, en la present edició s'ha optat per la modalitat a distància, i per a això es publiquen una sèrie de vídeos que substitueixen a les habituals xarrades i conferències presencials. Hui volem presentar una nova comunicació que té com a objectiu remarcar la importància de la conservació de les carreteres.

(Polsa en la imatge per a veure el vídeo)

El nostre company Alfredo Muñoz, exposa la necessitat de la conservació, com a complement implícit de la construcció, i mostra els avantatges que aporta, alhora que explica els seus aspectes fonamentals als quals cal afegir, en el nostre cas, les particularitats inherents a les carreteres de titularitat provincial.
Als detalls tècnics apuntats, afig una especial referència a la gestió de la conservació que, segons explica la nostra companya Laura Martínez, en l'Àrea d'Infraestructures compta amb una eina fonamental: gvSIG Roads.
Aquesta aplicació informàtica, que s'ha convertit en l'eina central del treball de gestió de la conservació, permet manejar una gran quantitat de dades sobre cada una de les vies, i facilita molt el treball diari.

 


 

Versió per a imprimir
Imatge tornar enrere