Salut Mental provincial

Salut Mental provincial

 

Funcions: l'Hospital Psiquiàtric de Bétera té com a finalitat última prestar assistència tant preventiva com curativa als processos psiquiátrics de la població de la província de València, procurant que la nostra oferta de servicis siga la més íntegra possible, per mitjà d'una gestió orientada cap a la búsqueda de l'eficàcia i l'eficiència.

 

L'Hospital Psiquiàtric de Bétera presta atenció a través de les árees i unitats següents:

  • Unitat de Llarga Estada: esta unitat cobrix les places fonamentalment amb les persones tutelades per la Diputació de València. No obstant això, la cobertura de places vacants es fa a través de la Comisió d'Ingressos i Altes de l'Hospital. En esta unitat es desenvolupen dos programes: Assistència sanitària médicopsiquiátrica i Rehabilitació médicosocial.
  • Unitat de Desintoxicació: desenvolupa un programa de desintoxicació, en régim d'ingressos hospitalari, voluntari per a persones amb abús de substàncies o conductes addictives. Disposa d'una capacitat de 20 llits.
  • Unitat de Laboratori: fa proves analítiques provinents de les distintes unitats hospitalàries.
  • Depòsit de Medicaments: es responsabilitza de garantir la correcta adquisició, conservació i dispensació de medicaments.
  • Unitat de Personal: esta unitat té competències sobre el personal de l'Hospital Psiquiátric i de les diverses Árees de Salut Mental.
  • Àrea d'Administració: suporta tot el treball administratiu i de gestió pressupostària de l'Hospital Psiquiátric i de les Árees de Salut Mental i depén jerárquicament de la Gerència de l'Hospital.
  • Àrea de Servicis Generals: esta àrea suporta la gestió del servici de cuina, manteniment, magatzem general, bugaderia, porteria, jardineria, central telefònica, garatge, perruqueria i neteja.
     

Ajudes de Salut Mental
Enllaç a les dades de la convocatòria d’ajudes de Salut Mental per al 2017

 

 

Persones Consulteu ací la relació del personal de Salut Mental.
Organigrama Consulteu ací l'organigrama de Salut Mental.
Responsable

Punxeu ací per a vore les dades del responsable de la unitat.

Diputada delegada Sra. Pilar Sarrión Ponce. Vegeu-ne més


Imatge tornar enrere