CONFERÈNCIA: Els objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU 2030

Amb motiu de l'inici del Mòdul III del’itinerari formatiu #DIVALDirectia (3ªedició) IMPACTE DE LES NOVES LLEIS ADMINISTRATIVES(LPAC,LRJSP,LTAIBG)EN LA GESTIÓ PÚBLICA LOCAL, s'ha previst la celebració de la conferència: 

Els objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU 2030

Federico Buyolo García.  Director General de l’Oficina de l’Alta Comissionada per a l’Agenda 2030.

Llicenciat en Pedagogia. Màster Universitari d’Innovació i Investigació Educativa, Expert Universitari Indicadore i Estadístiques Educatives. Ha sigut Regidor de l’Ajuntament d’Elx del 2003 al 2011, Diputat Nacional en la X legislatura on va desenvolupar la seua acció en las àrees d’educació, cultura i cooperació al desenvolupament. En la seua etapa com a Director General de Cooperació i Solidaritat del 2015 al 2018 en la Generalitat Valenciana va liderar la territorializació de l’Agenda 2030 a la Comunitat Valenciana a través de la generació d’aliances amb els diferents actore i institucions.

L'acte se celebrarà el dia 24 de febrer, en horari de 9.00 a 10.30 hores, en la sala d'Actes de l’ADEIT, plaça Verge de la Pau,3 (vora l’església deSanta Caterina). València. 

Per a inscriure-vosi portar-neel seu seguiment, entreua TELETRAMITACIÓ  fins el mateix dia 24 de febrer. Els recordem que cal actualizar les dades personals en la teletramitació.

 

 

 

Servei de Formació

C/ Hug de Montcada, 9

46010 València
Tel.: 963 882 525
www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

 

Imagen volver atrás