CONVOCATÒRIA DEL INAP: MASTER UNIVERSITARI EN URBANISME I ESTUDIS TERRITORIALS

El Institut Nacional d´Administració Pública (INAP) organitza en col·laboració amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, la quarta edició del MàsterUniversitari en Urbanisme i Estudis Territorials, publicat en el BOE del 5 d’abril.

Obert el termini de preinscripcióordinari per al curs 2019-20, fins alpròxim 12 de juliol (fins a les 14:00, hora peninsular).

Els interessats han de formalitzar la preinscripció per internet a través de la pàgina web de la UIMP, des de l’enllaç següent:  https://wapps001.uimp.es/preins/index.php

Podran obtindre més informació sobre el programa acadèmic i la documentació que cal presentar en la pàgina web de l’INAP i en la pàgina web de la UIMP.

Per adubtes o consultes sobre la inscripció s’ha de contactar amb la Secretaria d’Estudiants de la UIMP, en l’adreça de correu electrònic alumnos.posgrado@uimp.es o en els telèfons 915 920 600/20/31/33.

Per a dubtes sobre el programa acadèmic es pot escriure a l’adreça de correu electrònic de l’INAP masterurbanismo@inap.es.

 

 

 

 

 

 

 DescripciónTamaño
icono application/pdfBOE-A-2019-5076.pdf223.3 KB
Imagen volver atrás